İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

BODRUMSPOR GERÇEĞİ

BODRUMSPOR GERÇEĞİ

Eyüp takımını yenerek Süper lige yükselebilmek için Pendik takımı ile final oynamaya hak kazanan Bodrumspor takımını ve hocası İsmet Taşdemir hocamızı tebrik ediyorum.

2021-2022 sezonunda 2.lig kırmızı grupta 9.haftada Bodrumda göreve gelen hoca bugün takımını finale getirerek büyük bir başarıya imza attı.

İlk sezon takımını 1.lige taşıdı ve şimdide finale daha ne denebilir ki:

Çok şey denebilir..

9 oyuncu bir önceki Şampiyon kadrodanSüleyman Özdamar,Üzeyir Ergün,Erkan Değişmez,Samet Yalçın,Yekta Kurtuluş,Ali Aytemur .Celal Dumanlı,Omar İmeri,Apti Mert Çayır…

O Süleyman ve Üzeyir adını kimse bilmiyor ama attıkları golleri gördünüz. Ve İsmet hoca o takımın üstüne aşağıda belirttiğim ihtiyaç duyduğu oyuncuları ilave etmiş.

Kaleci Diago geçen sene Play ofta gelmiş,Bu Yıl Eren Albayrak,Gökdeniz Bayrakdar,Hakan Özmert, Antalya’dan,Musan Muhammed Eyüpten ,Kenan Özer Gaziantep,Burak Öksüz Hatay,Umar Aminu Rize,Dever Orgil Manisa dan transfer.

Her zaman ifade ettiğim bir gerçek, bir takım iskeletiniz olur ve siz o iskelet üzerinden her yıl verim alamadığınız birkaç değişiklikle yolunuza devam edebilirsiniz.

Finali kaybetse de İsmet Taşdemir hoca bence özlenen bir yapı oluşturmuş tebrikler, kendisinden kat ve kat fazla para harcayan Göztepe ve Eyüp takımlarını eledi…..

İsmet hoca 2018-2019 sezonunda ikinci yarı 14 maç Samsunspor’umuzuda çalıştırdı Sakaryaspor’a çeyrek finalde içerde 0-0 deplasmanda 1-0 yenilerek elenmiştik.

Demem o ki İsmet Hoca gibi kalıcı hocalarla yola devam etmek gerek, başarıları sabırla beklemek, günü kurtarmanın derdinde olmamak, kalıcı işler yapmak gerek.

2018-2019 sezonundan bu güne Samsunspor neler yaptı şöyle bir baktığımızda bunu görebiliriz. Kaç oyuncu kaç hoca ve ne kadar para harcandı.

Bu gün gelinen noktada Süper ligde 5 maç iyi sonuç alamayan bir Hüseyin Eroğlu gönderilir mi gönderilmez mi bir soralım kendimize ?

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi