İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

BİRAZ ORDAN BİRAZ BURDAN

BİRAZ ORDAN BİRAZ BURDAN

Çarşambasporda transferler devam etmekte , Samsunspor alt yapısında yetişen ,BAL liginde Atakum Belediye sporda geçen sene stoper mevkiinde yer alan Ahmet Kerem Özkurt’ta kadromuza dahil oldu hayırlı olsun.

Tüm transferlerimizde olduğu gibi yarında ondan bahsedeceğiz yazımızda.

Ünsal hocaya uzaktan baktığımda gördüğüm gençlerden BAL formasyonunda sahada yer alabilecek oyuncu kazandırabileceği fikri.

Galatasaray altyapısında gençlerle uzun soluklu beraberliğinde kazandığı tecrübesini 3 yıllık BAL liginde şampiyonlukla taçlandıramamış olsada.

Nasıl bir oyun oynattı, transferleri nasıldı bilemiyoruz.

Çarşambasporun onun kendisini de test edeceği ve geleceği daha iyi kurgulayabileceği bir alan olacağını düşünüyorum ve başarılı olmasını canı gönülden arzuluyorum.

Hocalarımız geliyorlar zaten işi bilen oyunculara sen şurada oynayacaksın senden beklentim bu deyip bir takım sahaya çıkarıyor başarılı oluyor olmuyor her kes parasını alıp çekip gidiyor.

Tecrübelilerin zaten piyasası var bir sene sonra hatta devre arasında bile takım buluyor gidebiliyorlar.

Ama bizim elimizde gençler var koca bir sezon geçiyor bu anlı şanlı hocalarımız ne onlara bir istikamet veriyor, ne eksiklerini giderme yolunda bir çaba sarf ediyorlar geldikleri gibi gidiyorlar.

Mert Aktaş bizim gencimiz bu gencimiz olma yolunda bir değer ve Ünsal hoca ile Mert’in futbola bakış felsefesi tamamen değişmeli, her gün üstüne katmalı, gel idmana klasik işler yaparak,kısa süreli oyuna girişler ve kocaman bir yıl heba olmamalı.

Bu diğer gençlerimiz içinde geçerli, hocamızın mutlaka Mert ve benzeri gençlere sahip çıkarak üzerlerine bir değer katması gerektiğine inanıyorum. Sporcuda bir süre sonra Allah razı olsun Ünsal hocadan ne kadar eksiğim varmış giderdiği diyebilmeli.

Bunun değişik bir formatı hafifi yollu usta oyuncularda da olmalı, hoş onları eğip bükmek zor olur ama küçük dokunuşlara ihtiyacı var usta oyuncularımızın da.

Benim gördüğüm hocalarımız onları idare etme derdinde oluyorlar, her birinin ayrı bir kapris düğmesi oluyor ona göre ayar vermeye çalışıyorlar.

İnşallah usta transferlerimiz karakterli oyunculardan oluşur genç kardeşlerini de yardımcı olma gayretinde Olur, gençlerde bal arıları yapmak için çiçeklerin kıymetini bilir ve bal toplarlar diyelim.

Ünsal hocam ve ekibine bu mealde tanımadan bilmeden görmeden güvenimizi ifade edelim. İnşallah başarılı olurlar.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi