İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

BAL(BÖLGESEL AMATÖR LİG) 12 GRUP VE RAKİPLERİMİZ

BAL(BÖLGESEL AMATÖR LİG) 12 GRUP VE RAKİPLERİMİZ

Yeni oluşan grubumuzun takımları

#TÜRKMETAL1963SPOR (KIRIKKALE)

#ÇARŞAMBASPOR (SAMSUN)????⚪????

#ALAÇAMSPOR (SAMSUN)

#BÜYÜKŞEHİRBELEDİYESPOR (SAMSUN)

#1957ÜNYESPOR (ORDU)

#PERŞEMBESPOR (ORDU)

#SULUOVASEBATSPOR (AMASYA)

#OSMANCIKBELEDİYESPOR (ÇORUM)

#ÇANKIRISARAY18 (ÇANKIRI)

#BOYABAT1868SPOR (SİNOP)

#KASTAMONUİLÖZELİDARE (KASTAMONU)

#BARTINSPOR (BARTIN)

#NİKSARBELEDİYESPOR (TOKAT)

#SAFRANBOLUSPOR (KARABÜK )

TFF bizim öngördüğümüzün dışında nihayet grupları açıkladı. Gurubumuzda olacağını düşündüğümüz takımları tek tek analiz etmiştik o analizimizi revize edeceğiz şimdi.

Türk Metal 1963Kırıkkale’de bu sezon BAL ligine yükselen takımlardan. Başkanlarının ifadesi ile tesisleşmeye önem vereceklerini ve Türk Metal İşi temsil edecek bir takım kurma çabası içinde olacaklarını söylemiş. Kısacası iddialı bir takım kurmayacakları gözükmekte.

ÇankırıSarayspor Köy takımı ve yıllardır amatörde oynarken bu sene grubunda 2.oldu ve Amatörü şampiyon olarak tamamlayan Yüksek maliyetler nedeniyle yeterli sponsor desteği bulmakta zorlanan Korgun Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig katılım hakkını sezonu ikinci olarak tamamlayan Saray Spor'a devretmeye karar verdi.

Korgun Belediyespor adına lige katılım başvurusu resmi olarak yapıldı ve takımın adı Çankırı Saray 18 Spor Kulübü olarak değiştirildi. Bu değişiklikle birlikte, Çankırı'yı BAL Lig'inde temsil edecek olan takım Çankırı Saray 18 Spor Kulübü oldu. Bilecik takımına elenerek Türkiye kupasına veda ettiler.

Safranbolu spor Karabük’ün amatörde şampiyon olarak BAL liginde oynama hakkı kazanan takımı .Turistik belde Safranbolu takımı. İşadamlarının desteği ile hayat buluyor ve bu seneyi de öyle planlıyorlar. Eski oyuncularına tecrübeli Karabüklü oyuncularla takviye ederek yola devam etmek istiyorlar.

Bartınspor; 2010 yılından bu yana BAL liginde mücadele eden Bartınspor geçen sene Şampiyonluğu kovalamış ama başarılı olamamış. Grubunda Karabük İdmanyurdu 3.lige çıkma başarısı gösterdi. Karadeniz Ereğli Belediye sporu yenerek kupada yollarına devam ediyorlar.

Bartın bir İl takımı ve Basını, sermayesi ve potansiyeli ile şampiyonluğa aday takımlarından. İl Genel Meclis üyesi Başkanı aynı zamanda kulüp başkanı.

Bartın işadamlarından iyi bir destek aldıkları anlaşılmakta,Hema Şirketinden 1,250.000 Tl sponsorluk parası almışlar, Bilgin firmasından 400.000 Tl almışlar buna benzer çalışmaları devam ediyor ve görünende İl Genel Meclis Başkanı ve kulüp Başkanları bu takımı şampiyonluğa oynatacak ,zor bir rakip bizi bekliyor anlaşılan.

Grubumuzda olacağını tahmin ettiğimiz Görele ,ErzincanUlalar, Kangal Termik ,Bulancaktakımları grubumuzda yer almadılar.

Bizi biraz daha Batı cihetine doğru yönlendirmiş federasyonumuz.

Önceki öngörümüzde şampiyonluğa takım yapan Perşembe takımı yine grubumuzda kaldı, Erzincan takımı doğu grubuna geçti. Bu takımlara Bartın takımını en kuvvetli aday olarak ekleyebiliriz.

Yeni grubumuz İyimi oldu kötümü oldu sorusuna cevabım Bartın olmasa iyi olurdu şeklinde olacaktır.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi