İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

BAL LİGİNDE GRUBUMUZDA 16 HAFTA MAÇLARI

BAL LİGİNDE GRUBUMUZDA 16 HAFTA MAÇLARI

Çarşambaspor Düşme tehlikesini Alaçamsporun geçen hafta kendi sahasında Ünye takımına mağlup olmasıyla puan farkını 5 e çıkarak izole eden takımımız bu haftayı bay geçti.

Ligden çekilen Osmancık Belediyesi takımını 3-0 geçerek puanını 26 çıkararak haftaya oynayacağı Safranbolusporu beklemeye başladı.

Rakibimiz Alaçam Samsun Büyükşehir deplasmanında mağlup olarak aramızdaki fark 8 çıktı ve aradaki farkın kapanması artık zor hale geldi.

Büyükşehir takımı da böylece lider Türk Metal ile olan 7 puan farkını korumuş oldu.

Lig ikincisi Kastamonu takımı da kendi sahasında Niksar takımı ile berabere kaldı ve liderin 6 puan gerisinde kaldı Türk Metal’e sen bu işi götür dedi adeta.

Liderde bu hafta bizim gibi bay geçenlerden, onunda rakibi Boyabat ve oda ligden çekildi, kısacası Türk Metal rakibi olan Kastamonu ile puan farkını 6 ya çıkardı ve Büyükşehir takımı ilede7 puan farkını korumuş oldu.

Türk Metal takımının 2 hafta sonra Kastamonu’da oynayacağı maçı da kazanır veya berabere kalır yoluna devam eder gibi görünüyor.

Grubumuzda Play aut oynama derdinde olan Ünye ve Perşembe takımlarından Ünye 7 puan önde ,Ünye bu hafta kendi sahasında kaybetti Bartın’a fakat Perşembe darmadağınık oda Suluova’da kaybetti ,herkes halinden memnun ve görünen oki Perşembe düşecek ve Ünye Play aut oynayacak.

Grubumuzdaki Boyabat ve Osmancık takımları ligden çekildikleri için son iki sırada yer aldılar ve küme düştüler.

Niksar, Çankırı, Bartın Safranbolu ve Suluova takımları İllerinin BAL da temsil edilen takım sayılarına göre ya küme düşecek yada Play aut oynayacaklar Alaçamspor ve Çarşambaspor misali.

Grubumuzda 16 haftada böyle geçti. Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi