İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

BAL LİGİ HABERLERİ

BAL LİGİ HABERLERİ

İlk Haberimiz Çarşamba spordan takımımız ilk transferini yaptı Havza doğumlu Geçen sene rakibimiz olan ve olaylı maçlar oynadığımız Niksar Belediyesinin Santraforu 20 maçta 16 Gol artan 35 yaşındaki ABDULKADİR KAPLAN ÇARŞAMBASPOR'DA

Kulübümüz Niksar Belediyespor'dan forvet oyuncusu Abdulkadir Kaplan'ı renklerine bağlayarak anlaşmaya varmıştır. Takımımıza hayırlı olsun kulüp açıklaması.

Bu sene o senen mottosu bizim içinde gerçekleşecek mi acaba ? Geçen seneden takımda kimler kalacak,Hoca kalıcımı gidicimi,yeni hoca olacaksa transfer politikasında onlarla istişare daha iyi olmazmıydı vs vs gibi bir yığın soruyu ard arda sıralayabiliriz.

Yönetenlerin Vardır bir bildikleri diyerek devam edelim BAL da neler oluyora.

Bu sezon 10 numara olarak en çok gol atan isim Muhammed Enes Demir Çarşambaspor ile karşılıklı olarak yollarını ayırdığını açıkladı. Geride kalan sezonda 23 maçta 16 gol 13 asist ile sezonu tamamlamıştı.

Kozlu Belediyespor Bu Sezon Bölgesel Amatör Lige Katılmama Kararı Aldı Katılmama Nedeni Bölgesel Amatör Ligteki Futbolcuların Ücretlerinin Maliyetlerinin Yüksek Olduğundan Dolayı Ligten Çekilme Kararı Almıştır.

Karadeniz Ereğli Belediyespor, Görükle İpekspor'dan Mustafa Emin Birinci ile sözleşme imzaladı.

BİTLİS ÖZGUZELDERE SPOR KALEYİ SAĞLAMA ALDI...

Daha önce şampiyonluk yaşamış tecrübeli kaleci #BurakÇetinkaya Bitlis özgüzeldere spor,da hayırlı olsun .Geldiği takım,DoğuBeyazıt fk .

Bartınspor teknik direktör Muammer Ayvaz ile prensip anlaşmasına vardı daha önce 2014 /2015 /2016 sezonlarında takımının başında 2 sezona yakın görev yapan Ayvaz 2016 sezonunda Leventspor maçında son saniyede yediğimiz golle şampiyonlugu kıl payı kaçırmıştı...

KUMLUCA BELEDİYESPOR 2023-2024 SEZONU İÇİN TRANSFERLERE DEVAM EDİYOR

Kumluca Belediyespor yeni sezona 2 yeni transfer haberi müjdesi daha verdi. Abdullah Şahin ve Murat Doksal ile atılan imzaların ardından Belediye ve Kulüp Başkanımız Mustafa Köleoğlu onlara evinize hoş geldiniz dedi

Bitlis Özgüzelderespor Bolvadin Belediye Termalspordan Stoper Emre İnal İle Anlaştı

Bitlis Özgüzelderespor,, Bolvadin Belediye Termalspordan,Ortasaha Ahmet Batuhan Kozgül İle Anlaştı.

Bitlis Özgüzelderespor şampiyonluklar yaşamış son olarakDoğubayazıt Fk da forrma giyen başarılı eldiven Burak Çetinkaya , Sarayköyspor dan başarılı forvet Ali Deniz Kurt , Bolvadin Belediye spor dan ortasaha Metecan ve Mustafa Şekeroglu ile anlaşmaya vardı .

Kısa başlıklar böyle BAL liginde, haftada bir kim neler yapıyor ana başlıklarla yazmaya çalışacağım. Sebebi erken kalkan çok yol alır örneklemesinde saklı.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi