İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

BAL LİGİ 12 GRUPTA 2 HAFTA

BAL LİGİ 12 GRUPTA 2 HAFTA

Çarşambasporumuz Suluova Deplasmanında kesin galip gelir diye düşündük ama yanıldık. Bu senede lige iyi bir başlangıç yapamadık. Bu hafta ligden çekilen Osmancık maçımız var ilk 3 puanımızı böylece alacağız ve sonrasında Safranbolu yolcusuyuz.

Geçen hafta Büyükşehir maçını kaybetmiştik, bu haftada Büyükşehir Samsunda benim Şampiyonluk adaylarımdan Perşembe takımı ile karşılaşacaktı bu maça gidelim dedik , ilk maçını kendi sahasında Ünye derbisinde kaybeden ve hocası ile yollarını ayıran Perşembe takımının başına Samsunlu kardeşimiz Çarşambamızında iyi bildiği Zekeriya Köklükaya kardeşimizgeçmiş olması da maça gitmemizin bir başka gerekçesi idi.

Akşamda 19 da Samsun Büyükşehir maçını izleyecek olmamız Suluova maçına gidememe nedenlerimizdendi.

Büyükşehir takımı geçen haftadan gözümüzü doldurmuştu,futbolunuda ve oyununu da beğenmiştik.

Perşembe maçını 2-0 kaybetmiş olmaları maçı seyretmeyenlerin açısından vay anasına bizi yendiler sonrada kendi Sahalarında nasıl yenildiler ama çağrışımı yapabilir.

İşin gerçeği Büyükşehir takımı yine güzel oynadı, Pas yaptı, Gol pozisyonu üretti 3-0 kazanacağı maçı kaybetti.

Futbol böyle işte Büyükşehir takır takır oynadılar, atamayana atar tecelli etti ve maçın son dakikalarında birfrikik ve akabinde bir defans hatası maçı 2-0 a getirdi.

Perşembe takımına gelince bende hayal kırıklığı yarattı, defanstan pas yaparak çıkma cesaretleri bile yok, Zekeriya hocamın işi çok zor.

Çarşambaspordan oyuncumuz Mert yıldırım ve Cemal doğu takımın iyilerinden. Cemal tek koşan oyuncuları nerdeyseilerde,Mert yine ağzı ile top oynamaya devam etmede ama tecrübe son dakikada frikiği aldı oda maçı getirdi.

Kısaca Büyükşehir oynadı Perşembe kazandı diyelim ve sözümüzü noktalayalım.

Yarına grubumuzu değerlendirmek ve Samsun Büyükşehir maçından bahsetmek var.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi