İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ATAKUM BELEDİYESPOR MAÇININ ARDINDAN

ATAKUM BELEDİYESPOR MAÇININ ARDINDAN

Takımımız 3-0 lık net galibiyet dolayısıyla tebrik ediyorum.Atakum,Karasamsun,Büyükşehir Belediye takımları bizim dengimiz olmayan takımlar. Sezon başından beri bunu söylemekteyim. Sonuçta bunun bir göstergesi.

Futbol geçmişi ,yapılanması, tecrübesi bize denk olmayan İlimizin bu güzide takımları ile dostça olan mücadelemiz yıllardır devam etmekte.

Maça gelirsek ilk yarısı 0-0 biyen maçtan sonra 3-0 lık net bir galibiyeti kimse beklemiyordu, hele ikinci yarı sonunda Atakum takımının iyi oyununu ve kaçan golleri de bir yere not edersek.

Takımımızın İyilerinden  Ahmet Hasan İmer’le  49 dakikada bulduğumuz gol  takımımızı rahatlattı ve akabinde Muhammed Enes Demir  biri penaltıdan olan 55-81 dakikalardaki iki golü ile galibiyetimiz tescillenmiş oldu.

Takımımız bugün nasıldı  sorusuna cevabımız kazanan her zaman iyi olsa da bence Vasat  bir oyun sergiledi.

Bu kadar kaliteli ayaktan bu futboldan daha iyisi çıkması gerekmekte.

Niksar Belediyesi kendi sahasında son saniyelerde Bulancak Belediye takımına 2 puan verince fark 5 indi,ki ben hata yapmayacakları kanaatindeydim, bizim için sevindirici  bir sonuç oldu.

Tokat Plevne ise hata yapmadı ve Görele takımını deplasmanda 3-0 rahat yendi.

Bizim Atakum takımını yenmemiz ne kadar doğalsa onlarında galibiyetleri o kadar doğaldı.

Hata yapan ve gereksiz puan kaybeden zaten yarış dışında kalacaktır. Bizim şu anki durumumuz rakibin hata yapmasına endeksli. Niksar ilk hatayı yaptı ve farkı 5 indirdik Çarşambada yapacağımız maçı kazandığımızda fark 2 olacaktır ve yine onların hata yapmasını bekleyeceğiz.

Bizim bu Hafta Suluova maçında hata yapma lüksümüzün olmadığı gibi ama ben oynanan oyundan çok memnun olmadığını ifade etmeliyim.

Tokat Plevne takımına gelince bu hafta Niksar la maçları var ve yenerlerse tutulmaları zor olur gibi geliyor ,1 hafta sonrada biz oraya gideceğiz ve iyi takımları var ve iyi transfer yaptılar.

Kısacası  farklı hesaplamalar mevcut  önümüzdeki hafta daha umutlu yazılar yazıyor olabiliriz diye umuyorum.

Kazanmak her zaman güzeldir ve sahadan mutlu bir şekilde ayrıldık emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Belediye Başkanımız  Halit  DOĞAN  ve Kulüp Başkanımız Özkan YILDIRM iki haftadır sahadan hoşluk ve mutluluk içinde emeklerinin karşılığını almış bir şekilde ayrılmadalar ,seyirci mutlu bundan iyisi can sağlığı.

Önümüzdeki maçlarda inşallah bu minvalde sürer gider ve biz yarışın içinde oluruz hep.

Oyuncu bazlı değerlendirmeleri sonraki yazılarımda yapacağım.

Yeni gelen ve sahada yer alan oyuncularla ilgili kısa değerlendirmelerle yazımızı nihayetlendirelim.

Emre Baysal ; Defansımızda taze kan ,fizik olarak iyi ama farkındalığını göremedim, işimi yapar başka bir şeye karışmama modunda.  Enes Erdal İç ; Santraforumuz  Serkan’dan verim alamamıştık ve gitti, Enes ondan daha faydalı olacaktır kanaatindeyim, samimi ve mücadeleci gördüm. Kaçırdığı gollere kafasını takmasın  olur öyle şeyler. Ali Emre Erhal ; Orta sahada Nurettin’le uyumlu bir profil çizdi takımımıza katkı verecektir. UgurcanGülay  ; hazır değilmiş gibi ,hiçbir risk almadan oynamakta.

Bir kelimde Eleştiri oklarımızı yönelttiğimiz hocamız gelsin, son dakikalarda Görkem, İlker ve Furkan’ı atsaydın ya hocam sahaya …….Atakum attı gördün sende gençlerini…….

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi