İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ATAKUM BELEDİYESPOR MAÇININ ARDINDAN (2)

ATAKUM BELEDİYESPOR MAÇININ ARDINDAN (2)

Atakum Belediyespor maçının ardından sporcularımızla ilgili kısa değerlendirmeler yapmak istiyorum.

Kalede Engin le başladığımız maçta tecrübesi ile güven veren Çarşambamızın çocuğu çok zorlanmadı desek yeridir.

Sıkıntılı birkaç pozisyonda yerinde ve zamanında müdahaleleri ile güven verdi. Uzun yıllar bu takımda kalmak adına hem daha çok çalışması, hem çok daha sahiplenmesi gerekmekte takımı.

Oyunculuk kariyerini zirvede tutmalı ki örnek olabilsin, uyumlu bir dönem geçirmeli ki kalıcı olsun, bizde onların tecrübelerinden yararlanarak gençlerimize şekil verebilelim geleceğimiz adına.

Alt yapıda çalışan hocalarımız geçmişte bu takıma emek vermiş kardeşlerimiz, kulübe düşende onlarıda kuşatarak gelişmelerinin önünde engelleri kaldırarak eğitimlerini daha ileri seviyeye taşıyarak, imkân olanak vererek, takımımızın her kategoride hoca problemini ortadan kaldırmaktır.

Spor camiası birbirini çekememezlik üzerine bina edilmiş, o gitsede ben gelsem fikri sabiti ile hareket etsede bizim olan her değerimizi kucaklamamız gerekmekte.

Gelelim bir diğer oyuncumuza Santraforumuz Mert Aktaş’a,2003 doğumlu yani 20 yaşında Mert. Bakarsanız   genç ama zaman su misali. En verimli zamanları olmalı bu günler.

Gayretli ve neyi varsa sahada vermeye amade Mert. Spor sever bir kardeşimiz onunla ilgili şöyle dedi; sırtı dönük top almayı beceremiyor, bu gencimize biri anlatmıyormuki, rakibi arkasına aldığında yan duracak ve top gelirken topa hamle yapmak yerine rakibin öne geçmesine engel olurken gelen topuda kendi arkadaşlarına servis edecek veyahut kendi kullanacak.

Maç içinde bu anlamda gelen topları hiç değerlendiremedi Mert dedi. Bunu bir bilgi kırıntısı olarak yazımızın içine bırakalım.

Mert olacak ama birilerinin özel ilgi göstermesi gerekmekte kendisine. Enerjilerini akılları ile buluşturacak desteğe ve çalışmaya ihtiyaçları var, sezon sonu bitimi bile özel çalışmaları gerekmekte bu gençlerimizin. Görkem ve Furkan içinde aynı yaklaşım geçerli olması gerekir ki bu çocukları kaybetmeyelim.

Devam edelim VijdanKardeşimizden, 36 yaşında tecrübeli oyuncumuz her eve lazım bir oyuncu, son adam rolünü çok iyi yerine getirmede, geldiği günden beri işini dört dörtlük yapıyor. Problem çıkarmadan yola devam ediyor. Maşallah diyorum.

İki yeni oyuncumuz defansta ikinci yarı itibarı ile yer almaya başladılar, Emre ve Uğurcan.

Emre Vicdan la uyum içinde bir performans sergiledi, Uğurcan hazır değil gibi geldi bana. Ayrıca bu maç iki oyuncumuz içinde ölçü olmaz zorluk derecesi yüksek olan maçlarda göreceğiz performanslarını.

Ahmet Hasan İmer 90 dakika oyun içinde ve mücadelede. Teknik kapasitesi çok yüksek değil ama mücadele ve samimiyeti üst düzeyde.

Yarın devam edelim inşallah Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi