İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ALPASLAN ŞEN - ÇARŞAMBASPORDAN SÜPER LİGE GİDEN YOLCULUK

ALPASLAN ŞEN - ÇARŞAMBASPORDAN SÜPER LİGE GİDEN YOLCULUK

Çarşambaspor’umuzun yıllardır vefakar taraftarlarından Muharrem Şen’in oğlu ,Avukat Şenol Şen kardeşimizin kardeşi Alpaslan Şen’in Hakemlik basamaklarını yükselişinden bahsedelim bugünde .

1987 Trabzon doğumlu Alpaslan, 1999 yılında Çarşambasporda filiz lisans çıkararak başlayan futbol yaşantısı 2007 de Esiroğlu Belde Gençlik ,1461 FK ve Yomraspor takımlarında amatör olarak devam eder .2013 yılında Yomra spordadır ve futbolu bırakır hakemliğe yönelir ve yeni bir yol çizer kendine Trabzon’da Alpaslan .

TFF sitesinde verilen bilgiye göre 2013 yılında A2 ligi kademe maçlarından Trabzon – Orduspor maçında 4 hakem olarak başlayan hakemlik yaşantısı 2014-2015 yıllarında 3 lig ve 2 ligde 4 hakem ve kimi zamanda orta hakem olarak devam etti.

2016 ve sonrasında ise artık 3 ve 2 ligde orta hakem olarak sıkça görev almaya başladı.

2019 yılında 1 lig maçlarında 4 hakem olarak görev almaya başlar 2.ligde orta hakem olarak devam eder.

2023 yılına gelindiğinde artık 1.lig maçlarında orta hakem olarak görev almaya başlar Alparslan ve Teksüt Bandırma – Tuzla maçı ilk maçıdır.

2023 yılı play of maçlarında 4 hakem olarak da görev alır.

2023 yılı içinde yükselişini devam ettirir ve Süper lig maçlarında da 4 hakem olarak görev almaya başlar, ilk maçı Konya – Karagümrük maçıdır.

2024 yılı içinde 1.ligde orta hakem olarak görev alırken bir yandan da Süper ligde 4 hakem olarak görev yapmaya devam eder.

2024 yılında son olarak Alanya ve Çaykur Rize Süper lig maçında 4 hakem, Ümraniye-Sakarya maçında 28 Ocakta Orta hakem, 3 Şubatta da Göztepe-Altay maçında orta hakem olarak görev yapar.

Çarşambaspor’da başlayan futbol yaşantısı ile Hakemlikte sürekli yükselen bir ivme kazanan Alparslan Şen kardeşimizin yolu açık olsun, yükselen bu trendini Süper lig maçları ile devam ettirir inşallah önümüzdeki sezonlarda.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi