Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

AK Partide divan dağılmış duydunuz mu?

AK Partide divan dağılmış duydunuz mu?

Ben yine kaçırdım. Aslında kaçırmazdım ama işte son zamanlarda anlık mesajlar geç gelince program altüst oluyor. Kaçırdığım ne?. AK Parti İlçe Danışma toplantısı. Ben demiştim muhabbetini sevmem ama bakın yine dediğim çıkıyor. Günlerdir yazdıklarım da tavan yapmaya başladı. Mesela günlerdir hatta aylardır teşkilat ile belediye arasında ve akabinde de İl teşkilatı ile sorunlar var demiştim.

İlçe Danışma toplantısında Allahtan ben yoktum. Olsaydım demek ki daha da karışacaktı. Valla onu da Erol Şeker yaptırdı derseler şaşırmam. Son yıllarda AK Partide ki olumsuzlukların içinde hep adım yer aldı ya?. Oysa ben o günlerde aday falan da değildim ha.

Her neyse İlçe Divan Toplantısı hem de genişletilmiş şekilde yapılmış. Yani genişleyen herkes içeri girmiş. Bilselerdi almazdılar, birazı canım hepsi değil. Yazmam dediğimi yazmam. En azından köşesinden bizde AK Partili olduk ya. Her ne kadar kabul etmese de bazıları, evet öyleyiz. Siyaset Akademisine de gittik ama hala belgemiz gelmedi. O bir gelsin siz aday isimlerini görün hele bir.

Muhabbet İlçe divan toplantısında partililer, partide görev alanlar hepsi birbirine girmiş. Bu defa şükür ortada adım yok. Bu defa ki tartışılan isim İbrahim Hancı ve Başkan Dündar. Bu noktada Dündar haklı. Başarısız olana görev kaim değil verilmez o da vermedi en güzelini yaptı. Helal olsun. Kimse yapamaz derken hoop koparttı attı. Bu noktada onunla aynı fikirdeyim.

Toplantıda işin garibi çok sevdiğim birisi çıkıp Başkan Dündar'ı eleştirmiş. Beni o kişinin eleştirdiği nokta değil, tam tersi kimlerin konuya basiretsiz kaldığıdır. Kimse Başkan Dündar'ı ikna edememiş. Nasıl olsa en güçlü isim o ya irdeleyin irrite olun olabildiğiniz kadar.  Ama o istemedikçe yıkamazsınız gibi geliyor bana...

Eee dedim ya bu konuda çok fazla haklı Başkan Dündar. Hancı başarısız oldu ve sonrasını anlatmayalım. Zaten konuşmuyor bu defa kin bağlamasın. Ama o sevdiğim kişi Başkan Dündar'la konu hakkında bizzat kendisinin görüştüğünü anlatmış ve olumlu cevap alınmayınca İl Başkanı Köktaş'a gittiğini onun da halledemediği belirtmiş. Hatta dedikodulara göre Milletvekilleri ile bakan bile çözememiş olayı. Yani kim büyük anlayın. Güçlü aday olan güçlü olur daima değil mi?

Ohh yeme de yanında yat. Ne AK teşkilat be. Partili partisiz kimse kimseyi tınlamıyor. AK Parti çatırdıyor diyoruz sen hayal kur diyorlar. Yarın Belediye Başkan adayını bakalım kim yapacaksınız. Çatırtıyı bırakın gümbürtü kopacak kimse farkında değil gümbürtü...

O nedenle Başbakan Erdoğan özel ulakları ile konuyu yakından irdeliyor ve inceliyormuş. Sayın Kavaklıoğlu geldi kulak çekti gitti dediler. Ama yine de değişen olmamış. Kamera önünde herkes dost, siyasi perde arkasında düşman ki ne düşman. Bu AK Partiye yarar değil zarar verir ve veriyor.  O nedenle biz dedik ki 3. cü bir isimin adaylığı gündemde. Buna da ilave olarak gazetemizin internet sitesinde isimler yazdık anket yaptık ve geçen cuma yayınladık. Vay efendim Keleş'in adını kim yazmış, kim oy vermiş, biz o oyları arttırmışız. 

Yahu sizin beyin yapınız bozuksa ben yapayım ki?. O zaman İlçe, İl ve Genel Merkezin yaptırdığı anketlerde uydurma. Kendileri çalıp kendileri oynuyor. Peki o zaman onların açıkladığına inanıyorsunuz da, bunda neden kıvırtıyorsunuz?. Anladım kendi umutla beklediğiniz isimler değil öyle mi?.

Sizinkilerde iş kalmamış ki başkasını arıyor Parti Genel Merkezi. O zaman kıvırtmayın kendi adamlarınızı düzeltin. Belki zaman geçmeden yırtarsınız olayı. Aksi takdirde hepinizin yelkeni suya düşecek yukarısı kimi yollarsa kuzu kuzu onun etrafında çalışacaksınız. Var mı göbeğini kaşıyacak veya göbeğinden icraat yapabilecek bir babayiğidiniz görelim.

İlçe Divan toplantısı son ve en büyük sinyali çaktı!. Partililer huzursuz, teşkilat huzursuz, Başkan Huzursuz, İl huzursuz. Bunlara bir huzur lazım huzur. Bana göre bunlara huzur için ya 3. adam gelip huzur verecek ya da sonsuz huzuru Başbakan Recep Tayyip Erdoğan. Başbakana da muhalefet yapabilecek bir babayiğit var mı içiniz de göreceğiz?. Kısacası Çarşamba' da ki AK Partide divan dağılmış duydunuz mu?. Duymadıysanız duyun ve uyanın... Bu arada şşşşt, uyanabildiniz mi beyler. Günaydın işiniz bitmiş bilginiz olsun...

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erol ŞEKER Arşivi
SON YAZILAR