İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

2023-2024 SEZONU HAYIRLI OLSUN

2023-2024 SEZONU HAYIRLI OLSUN

İlimizde 2023-2024 sezonunda takip edeceğimiz takımlarımızdan bu sene Süper lige çıkan Samsunsporumuz var……İlçemiz eksenli baktığımızda ise 3.lige çıkma gayreti içinde olan Çarşambasporumuz var.

Süper ligde ilk maçlar 12-13 Ağustos itibarı ile başlamakta.

Fenerbehçe,Galatasaray,Beşiktaş,Adanademirspor her ne kadar kupa maçlarına başlamış olsalar ve başarılı sonuçlar almış olsalarda ligin havası bir başka.

Samsunsporumuz Ligin ilk maçını Sivas deplasmanında oynayacak ,bu yazıyı okuduğunuzda maç oynanmış olacak fakat ben yazdığımda oynanmamış olacak.

Pazar günü 19,15 de oynanacak maçın sonucuna ne olur diye hepimiz merak içindeyiz, uzun yıllardır dışında kaldığımız Süper lig de ilk maçımız çünkü.

Sivasın başında Rıza hoca kalsa kesin kaybederdik dediğim maç için Sivassporun başına eski topçulardan Servet Çetin getirildi bu bizim için artı olarak değerlendiriyorum

Sivassporun 2015-2016 yılında 11 yıl aralıksız yer aldığı ligden düşmüş ve 2016-2017 sezonunda tekrar çıkmıştı.

7 yıldır Süper ligde ve bu geçmiş ayrı bir tecrübe buda bizim açımızdan eksi bir değer. Kadrosunu belli ölçü içinde muhafaza etmeyi başardı.

Samsunsporun inşallah uzun yıllar Süper ligde kaldığını görürürüz.Kalıcı olmak gerçekten önemli bu ligde.

Bunu Çarşambaspordada yaşadık 3.lige çıktık ve hemen düştük.

Kısacası Sivas takımı bize göre bir adım önde ve bizim için en başarılı sonuç beraberlik olur Sivas’ta. Galibiyet mi Aliyyülâlâ olur ama bence mümkün gibi durmuyor.

Samsunspor transferlerini detaylı araştırma imkanı bulamadım fakat yeni bir takımız ve yaşanacak en büyük sıkıntı uyum sorunu olacaktır.

Galatasaraydan gelecek olanlar takımı uçurur dönemleri bitti ,futbol sahada ve ciddi Mücadeleler verilerek oynanmakta, isimlerin takım olmaya katkıları skoru belirleyecektir.

Çarşambaspora gelince hala BAL takvimi açıklanmadı.15 oyuncu transfer ettik ve idmanlarımız başlamak üzere transferinde devam edeceğini öngörüyorum.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi