İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

12.12

12.12

SPORTMENCE

İBRAHİM FETİ SEL

GÖRELE MAÇININ ARDINDAN

MEHMET SEÇKİN HOCA İLE OLMUYOR

             Bir anekdotla başlayalım yazımıza .Cenazeye katılmam dolayısıyla maçın ikinci yarısına ancak gelebildim. Fark atacağımızı öngördüğümden  dolayı spor sitelerine baktım fazla fark olursa maça gitmem diye hesap ettim baktım 2-1 galip gözüküyor takımımız yola revan oldum geldim.

            Maça geldiğimde ilk yarı bitmiş ,stat dışında basın emekçilerimizden  Yaşar Karaman kardeşimize rastladım 2-1 değil mi dedim evet dedi ilk saniyelerde kalemize geldiler gol oldu ondan sonra öne geçtik ve epeyce de gol kaçırdık çok kötü bir takım dedi.

             Stada girdim internetten gruptaki diğer maçlara bakayım dedim .bizim maçı 2-2 gösteriyor Allah Allah dedim tabelaya baktım 2-2 ,arkadaşlarıma sordum doğrumu diye son saniyede gol yemişiz doğru dediler.

              Maçın analizine bir sonraki yazımda gireceğim yarım devrelik te olsa, bugün yazacağım ise Takımımız kötü futbol oynama lüksünü Görele maçında da gösterdiği.

Son iki maçında Niksar takımından deplasmanında 7 yemiş kendi sahasında Ünye takımına yenilmiş ligin en kötü takımlarından biri ve kalemize öyle yada böyle 3 gol bırakmış ve 1 puanı alıp gitmiş gerçek olan bu.

             Bayan hakemmiş, kötü yönetmiş vsvs bunlar sonraki meseleler.

             Biz kötü top oynuyoruz vesselam ve bu oyunla 3.lig hayal.

             Bunun asıl ve tek sorumlusu da Mehmet Seçkin hocamız, bu takıma hiçbir şey katmadığı bu kadar net görülürken yönetimimizin hala ondaki bu ısrarını anlamak mümkün değil.

             Mazeret üretmeden gerçekleri görüp yeni bir yol haritası çizmemiz gerekmekte çok geç olmadan…..

             Niksar deplasmanında kaybedersek çok geç bile olabilir.

            Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi