İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

TAHMİN EDİLEN OLDU

TAHMİN EDİLEN OLDU

Çarşambasporumuzun bulunduğu 12 grupta dünkü yazımızdaki öngörülerimiz gerçekleşti.

Türk Metal Suluova takımını sahasında 3-1 le geçti ve yoluna devam etti.

Haftaya Bartın deplasmanına gidecekler ,Bartın bu hafta geçen hafta Türk Metali 1-0 yenen Alaçam sporu 3-1 le geçmesini bildi.

Lideri yen gel Bartın’a yenil buda futbolun güzelliği ,maç ne olur sorusunun karşılığı bende Türk Metal hata yapmaz ligin ilkyarısının bitmesine 1 hafta kala hata yapmaz Alaçam da yaptığı gibi.

Lig 2.ncisi Kastamonu İl Özel idare takımı bu hafta Çarşambaya geliyor.23 onların puanı 20 bizim puanımız.

Biz kazanırız ve 23 yaparız Türk Metal de bundan hoşlanır çünkü en yakınında 4 puan gerisindeki takımla puan farkını 7 ye çıkarır.

Ligin son maçında Ünye’deyiz ve onları da yenerek ilk yarıyı 26 puanla kaparız. Türk Metal son maçı ligden çekilen takımla oynar ve onlarda 33 puanla ilk yarıyı tamamlar.

Eğer Kastamonu maçını biz kaybedersek Alaçamla düşmeme mücadelesi veririz. Lige havlu atarız, yeni sezon planlamalarına başlarız.

Niksar takımına gelirsek öngördüğümüz gibi bizi yendikten sonra ,Perşembeyi 2-0 yendiler ve 21 puana yükseldiler .Haftaya Alaçam deplasmanındalar iyi maç olur sonuç belirsiz berabere biter bence

Samsun Büyükşehir haftaya deplasmanda Safranbolu takımını yener İçerde de Çankırı’yı yener ve bizim gibi 26 puanla ligin ilk yarısını tamamlarlar. Son maç Bartın’ı içerde yenerler .

Eğer Alaçamı yenmeyi başarırlarsa sonraki 3 maç içerde oynayacaklar Bartın, Türk Metal ve ligden çekilen Boyabat takımı ile ve Şampiyonluk potasına girerler birdenbire.

Bu haftanın genel görünümü böyle bir gün önce yazdığımız yazımızı takımlarımız teyit etti ve öngörülen sonuçları aldılar haftaya bakacağız öngörülerimiz tutacak mı?

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR