İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

SORUN ODAKLI FUTBOLDAN ÇÖZÜM ODAKLI FUTBOLA

SORUN ODAKLI FUTBOLDAN ÇÖZÜM ODAKLI FUTBOLA

Samsunspor ile başlayalım ,yıllardır Hocaların ve transferlerin havada uçuştuğu takımımızda niye bir standarda kavuşamadık sorusunu kimse sormaz.

Başkan 50 milyonluk transferi ben yapıyorum, para benim param kötü transferde olsa benim param giden arkadaşlar diyerek yeni transferlerle ilgili eleştirilere cevap vermekte.

Hüseyin EROĞLU hocam bu transferlerin neresinde acaba ?

Yüzlerce oyuncu yetiştiren hocamız bu takımda oynayacak 7-8 oyuncu bulamamakta şampiyon yapacağı takım için.

Fenerbahçe Galatasaray’dan 3, yedi sevinenler ve üzülenler birbirine karıştı. Kalıcı veuzun soluklu bir Fenerbahçe, Galatasaray ne zaman izleriz çok merak ediyorum.

Jesus gider Milli takımına hocalık yapmaya ,Okan’da iki maç kaybeder gönderirler Fatih Terim’i gel bizi kurtar diye çağırırlar vsvs böylece akıp gider zaman.

Türk futbolu bir adım ileri gitmez, Fenerbahçeliler Galatasaraylılara bıçak sallar,Galatarasaraylılar Fenerbahçelilere sopa sallar böylece  futbolumuz kalkınır.

Trabzonsporu geçen sene açık ara şampiyon yapan hocaya Antalya’da 5 lik olunca sallamalar başlar. Başkan hocayı gönder ahada gönderdi kimi getireceksiniz Ünal hocayımı,yadaAvrupa’dan seneye göndermek üzere bir hocamı.

Beşikteş döndü dolaştı Şenol Hocaya ram oldu ,Beşiktaşİsmailiden sonra Avrupa çapında topoynarmı oldu.

Demem o ki sistemi ve alt yapısı olmayan Türk futbolu PANSUMAN TEDBİRLERLE idare edilmekte ,günü kurtarmakta.

VAR ı bile kendine uyduran hakem triolarımız var,her kes seyrediyor bir şey göremiyor ama hakemlerimizin maşallahı var Bal gibi gölü Travers gözlükleri ile görüyor iptaledebiliyorlar.

Nasıl Dünyada Futbolda ilk 5 de oluruz Milli takım ve Kulüp bazlı, cevabı çok basit ama uygulaması kuvvetli irade ve cesaret ister.

Savunma Sanayini dizayn ederek ve Dünya ölçeğine  ülkemizi çıkaranlardan akıl alsınlar derim.

Bilinmeyen hiçbir şey yok, bilmek istemeyen öğrenmek istemeyen yığınlar var sadece.

  Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi