SASKİ mehter takımı gibi!

SASKİ mehter takımı gibi!
Samsun’un Çarşamba İlçesinde uzun süredir devam eden altyapı çalışmalarında bilindik görüntüler yaşanmaya devam ediyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı SASKİ ekiplerinin çalışmaları tamamlayamaması ilçe halkını bezdirirken, çalışmalar esnasında yaşananlar panik yaşatıyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (SASKİ) ekiplerinin bir süredir Çarşamba Zübeyde Hanım Meydanı’nda ki çalışmalarında bir türlü sona yaklaşılamıyor. İlçede adeta ‘patates tarlasına’ dönen meydan ve bağlantı yollarının yapımı sırasında yaşanan sıkıntılar, panik dolu anlar yaşatıyor.

Doğalgaz Borusu patladı!

Su borusu ve elektrik hattının kopartıldığı gözlenen çalışmalarda bu kez doğalgaz borusu patlatıldı. Gaz çıkışının görülmesiyle birlikte teyakkuza geçen vatandaşlar ve ekipler durumu AKSA’ya bildirdi. Olay yerine kısa sürede gelerek müdahalede bulunan AKSA ekipleri, olası bir tehlikeyi önlemiş oldular.

SASKİ Mehter takımı gibi!

SASKİ’nin ve yetkili firmanın çalışmalarının yetersiz olduğunu belirten vatandaşlar, çalışmalara mehter takımı benzetmesi yaptı. Kazılan yerlerin yeniden kazıldığını, bu tekrarlayan işlemler sırasında da doğalgaz, elektrik ve su gibi hatlarda tahribat oluşturulduğu söylenirken, önlem alınmamasına tepkilerini gösterdiler.

saski-mehter-takimi-gibi-1.jpg

saski-mehter-takimi-gibi-3.jpg

saski-mehter-takimi-gibi-2.jpg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yerel Haber