DÜNDAR; ‘TÜRKİYE TARİHİ ZAFERİMİZİ KONUŞACAK’

DÜNDAR; ‘TÜRKİYE TARİHİ ZAFERİMİZİ KONUŞACAK’
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Yerel Seçimleri çerçevesinde Uzun Çarşı esnaflarını ziyaret eden Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan Adayı Dündar, “Türkiye, Çarşamba’nın başlattığı halk harekâtı ve tarihi zaferini konuşacak” dedi

Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar, seçim çalışmaları çerçevesinde Uzun Çarşı esnaflarını ziyaret etti. Çarşamba’nın başlattığı halk harekâtını ve tarihi zaferini tüm Türkiye’nin konuşacağını vurgulayan Dündar’ı vatandaşlar konfeti ile karşıladı. Uzun çarşı esnaflarının ve alışveriş yapmak için çarşıda bulunan vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterisinde bulunduğu Dündar, esnaf ve vatandaşların her biri ile yakından ilgilendi.

‘HALKIMIZLA ARAMIZDA BİR SEVGİ BAĞI VAR’
‘Çarşamba bu seçimi sıradan bir seçim olarak görmüyor’ diyerek konuşan Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar; “Çarşamba hep birlikte ortak bir çalışma ile bir başarıyı gerçekleştirmek üzere seçimlere gidiyor. Gittiğimiz her yerde bunu görüyoruz. Ziyaret ettiğimiz, görüştüğümüz esnafımızın, yollarda karşılaştığımız vatandaşlarımızın bize olan sevgisi, ilgisi ve güveni bizleri mutlu ediyor. Geçmiş 15 yıllık hizmet süresince Çarşamba’lı hemşerilerimizle bağlarımızı hep sıkı tuttuk ve birlikteliğimizi hiç bırakmadık. Halkımızla aramızda bir sevgi bağı var. Vatandaşlarımızın bizim yapmış olduğumuz eserlerimizi, çalışmalarımızı çok iyi biliyor. Onlar Hüseyin Dündar’ı çok iyi tanıyor. 31 Mart sonrası görevi devraldığımız da, Çarşamba Belediyesini yeniden halkın belediyesi haline getireceğimizi çok iyi biliyorlar” dedi.

dundar2.jpg

‘31 MART’TA ÇARŞAMBA’YI TÜRKİYE DUYACAK’
‘Çarşamba siyasetin tek başına aldığı kararı kabul etmeyerek, bir halk hareketi başlattı’ diyerek sözlerine devam eden Hüseyin Dündar; “Çarşamba’nın başlattığı bu hareket her kesimden destek gördü. Çarşamba bu seçimlerde ortak bir karar vererek, kendi bağımsız belediye başkan adayını çıkarttı. Bende eski belediye başkanı olarak bu talebi gördüm ve bu Çarşamba’nın talebini ve çağrısını emir kabul ettim. Bizim Çarşamba olarak bu seçimlerde parti ile işimiz yok. Bizim işimiz memlekete hizmet işi. 31 Martta Çarşamba’nın kararını bütün Türkiye duyacak, konuşacak" dedi.

5.jpg

6.jpg

‘HALK HAREKÂTINI VE TARİHİ ZAFERİNİ TÜRKİYE GÖRECEK’
'31 Marttan sonra Çarşamba’nın önünde yeni bir dönem açılacak ve Çarşamba’nın başlattığı halk harekâtını ve tarihi zaferini Türkiye görecek' diyerek devam eden Dündar; "Son 5 yıldır kendi haline terk edilen Çarşambamızı yeniden hizmet belediyeciliği ile buluşturarak, yıldızını parlatacağız. Yeniden eski günlerimizde olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Çok farklı bir belediyeciliği herkese göstereceğiz. Bunu hep birlikte başaracağız. Bizim geçmiş üç dönem içerisinde yaptığımı çalışmaları, projeler ve eserler önümüzdeki dönem içinde yapacağımız çalışmaların birer teminatıdır. Merkezde iş yerlerinin yoğun olduğu yerleri kaldırımları, yolları ve aydınlatmalarıyla birlikte yeniden ele alacağız. Bunun yanında Çarşamba’nın genelinde çok ihmal edilmiş yollarımız var. Yol çalışmalarımızı yeniden başlatacağız. Ciddi bir şekilde bir yol seferberliği başlatacağız. Yine bizim dönemimiz de başlattığımız lakin sonrasında bırakılan kentsel dönüşüm çalışmaları var. Hak sahipleri ile görüşüp kentsel dönüşüm çalışmalarına başlayacağız” diyerek konuştu.

7.jpg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir