Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Samsunspor’u küme düşürmeden bırakın kayyuma gitsin

Samsunspor’u küme düşürmeden bırakın kayyuma gitsin

Birileri ne iştir anlamadım ama Samsunspor maşallah manyak şekilde karıştırılmaya uğraşılıyor.

Mesela Samsunspor’da Tarık Menteşoğlu gazetemize şok bilgiler verdi. Biz öyle sanıyorduk en azından ama Samsun ve Samsunspor’da bu olayı bilmeyen yokmuş. 50 artı 30 milyon dolar o da eder 80 milyon dolar. Bu paranın çoğunu rahmetli Hasbi Ağa bırakmış. Hem de sıfır borçla takımı teslim etmiş. Kasa ağzına kadar dolu dolu…

Akabinde gelenler bu parayı 13 yılda eritmiş üstüne o paradan daha fazlasını harcamış ve kulübü borçlandırarak 13 yıl da batağa sürüklemiş. Bu gün hangisi var? Hiç birisi yok. Peki suçlu kim?. Bunları birileri soruyor. Doğru mu, değil mi bilemem ama bu yönde ki yazılan çizilen her küçücük bir kelime takımı daha da kötüye götürüyor.

Mevcut Başkan Emin Kar, geçtiğimiz aylar da takımın dar gününde takımı aldı bu günlere getirdi.  17 futbolcu transfer ettim diyor. O da toplamda 2-2.5 trilyon eder diyor fazlası olmaz. Olur diyen varsa ispatlasın şeklinde gazetemize açıklama yaptı.

Bu olaylar yaşanırken gelişen olaylar akıllara zarar. Para yok diyen Emin Kar, transfer yapacağım derken, Taraftar Dobi Hasan’ı “İSTEMEZÜK” diyerek tepki gösterdi. Başkan Kar’a Dobi’yi gönder deseler de o konu hakkında önümüzde ki günlerde açıklama yapacağım demiş. Demek ki Kar, Dobi’ den vaz geçmeyecek.

Bu sırada başka enteresan olay ise; Eski başkan Kazım Yılmaz son günlerde ayyuka çıkartılan GEKAS olayına el atmış. GEKAS Başkan Kazım Yılmaz’dan teminat istemiş o da kefil olmuş!. Milletin aklı karma karışık. Takımın gelirlerine temlik koyan başkan neden GEKAS’ın transferine teminat olur ki?. Bunu mantık almıyor?  Kazım Başkan ya temlik koydurtmakta haksız, ya da GEKAS’ a kefil olmakta. İkisini de yapıyorsa, Dedikoduların doğru olduğuna işaret ve delil olmaz mı?

Takımı düşürmeyeceğim diyenlerin hepsi takım Bank Asya’da soluğu alınca kayboldular.

Bunu kimse açıklayamadı gitti. Tıpkı 13 milyon dolarlık kaybolduğu iddia edilen ya da birilerinin bu paraları aldığı iddialarını doğrulamıyor mu?. Kim kimi koruyor ya da korumaya çalışıyor?

Bütün bu olaylar arasında Başkan Emin Kar hala sessiz. Ama bomba açıklamasını bir seminerde yapmış. Başkan Kar demiş ki: “Ölmeyi bile düşündüm.”

İlk anda bunu kulübün bu hale getirildiğini görünce ölmeyi düşündüm diye algılayan taraftarlar sonra olayı çözmüş. Kaza sonrası yaşadıklarını anlatırken. Neden şaşırdı herkes!?. Çünkü bu güne kadar Samsunspor küme düştü diye kimse ölmeyi düşünmedi. Hasbi Ağa hariç.  O takımı evladı gibi sevmiş ve onun uğrunda 4 büyüklerle bile kavga etmiş.

Demek ki bu işler de bir iş var ama bunu ancak çözecek merci kayyumla gelecek tarafsız bir yönetim olabilir.

Bu arada yine Başkan Kar son açıklamalarında der ki: Yeter!... Ve başkan Kar kongre kararı alacağını duyurmuş. Muş diyorum kendi ağzından açıklaması yok.

Ve final: Sever ya da sevmez eski Başkan Kazım Yılmaz ne yaptığı belli değil. O başkanlığı bıraktı temlik koyuyor isyanları var. Tek o mu, YOK... Önüne gelen başkan, yönetici, bakkal, market derken herkes temlik manyağı yapmış Samsunspor’u

Peki kim dur diyecek. Bana kalırsa bu takımı amatöre düşürmeden bırakın kayyuma gitsin. Devlet atama ile yönetimini seçsin ve onlar geçmişi araştırarak takımın kimden ne alacağı var veya yok bulsun. Takım da Samsun’da bu dertlerden kurtulsun. Hiç alakası olmayanlar bari arada yanmasın.

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi