İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

SAMSUNSPOR VE ÇARŞAMBASPOR

SAMSUNSPOR VE ÇARŞAMBASPOR

Samsunspor   Rizespor maçında aldığı 2-0 lık galibiyetle süper lige çıkma yolunda önemli bir adım attı.Yaptığı transferlerle eksikliklerini gidermeye çalışan takımımız Rize maçında çok iyi bir futbol sergiledi diyemeyiz.

Rize takımından iyimiydik iyiydik elbette, takımımızdefans oyuncuları  Yusuf ve Alim le 2 gol buldu ,budurum her zaman olabilecek işlerden değildir .

Fofana ne hikmetse yine yoktu sahada inşallah sakat değildir,Adanaspordan transferimiz Mısırlı Bennasır  orta sahaya ben geldim havasında değildi.Oyuna sonradan giren Antalya’dan aldığımız Soner’de hakeza öyle.Ali Ülgen 2 yıl önce bek olarak büyük ümitle geldi bu sene nerde ise hiç oynamadı ama bu maçta Hüseyin hoca 11 de değerlendirdi onu ,Bakalım Zeki‘nin hangi penaltı kaçırışından sonra penaltıcısını değiştirmeyi düşünecek hocamız. Celil bu takımda yedek oyuncu olmaz diye düşünenlerdenim.

Kısacası kazandık ama bu takım şampiyon takımı oyunu oynuyor diyemedim Rize maçını seyrettiğim de ,Bulunduğumuz sıralama yeri harika ,rakiplerimizde bizim ayarımızda olduğundan maç maç gidecek bu lığ görünüşe göre.

Çarşambaspora gelince Suluova deplasmanından 2-1 galibiyetle dönerek yoluna devam etti.

Lider Tokat Plevne ve ikinci Niksar takımları puanları paylaşınca rakiplerimize 2 puan yaklaştık.Tokat39,Niksar  37 ve Çarşambaspor34 puandalar.Liderle aramızdaki puan farkı 5 puan.

Tokat takımı bu hafta Ünye ya gelecek ve bir hafta sonra bizi misafir edecek ve ipin ucu da o maçta kopacaktır yada uzamaya devam edecektir.

Biz yenilirsek artık söylenecek bir şey kalmaz galip gelirsek de lig son maça kadar devam eder demektir.

İlk yarı kaybettiğimiz gereksiz puanlara o zaman çok yanacağız.

Suluova maçı galibiyeti o yüzden çok anlamlı, ikinci yarılar daima çok mücadeleli geçer , puan kayıpları olacaktır mutlaka ve bizim lehimize olur inşallah sonuçlar diyelim.

Samsun takımları zaten canpazarında BAL liginde kalmak adına canhıraş bir mücadele vermekdeler,Karasamsun 21, Büyükşehir Belediye 20  ve Atakum Belediye 18 puandalar.

Bu takımlardan sıralamada altta kalan iki takım düşecek ve üstte kalan takımda Play aut oynayacak düşmemek için bugünkü sıralamayla Atakum ve Büyükşehir düşer Karasamsun  Samsun amatöründen ikinci olan olan takımla Play aut oynar.

Lig böylesine zorlu  bir lig, diğer illerin takımları içinde aynı kural geçerli.O yüzden ikinci yarı sert geçecek demektir.

Çarşambaspor'umuzun Engin, Mert, Ahmet Hasan İmer, Enes, Vijdan, AliEmre, Erkan, Uğurcan, Muhammed Enes DEMİR Suluova'da gollerimiz attı, Bilal ve Burak 11 çıktığı maçın yorumunu da ayrıca yapmaya çalışacağız .

Takımımızı ve emeği geçenleri galibiyet dolayısıyla tebrik ediyorum. Haftaya Bulancak maçını kazanarak yolumuza devam edeceğiz.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi