Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Samsunspor kayyuma gider mi?

Samsunspor kayyuma gider mi?

Bu gün Samsunspor'un kader mi kader günü. Kulüp ya kayyuma gönderilecek ya da bir başkan (geçici) de olsa bulunup, eski yöneticiler kurtarılacak.

Samsun Valisi Osman Kaymak elinden geleni yaptı. Yapmaya çalıştı çalışıyor.

Ama Samsunlu iş adamları, siyasetçiler bile, onun kadar Samsunspor için yırtınmadı. Hatta Vali'yi A Takımı muhabbeti ile uyaran dahi oldu. Belediyelerin Kasadan para ödeme yapamayacakları gündeme getirildi.

Belediyelerin sadece amatör takımlara, kulüplere ödeme yapabiliyor, şahsi ödeme yapabiliyor ama belediye kasasından profesyonel kulüplere yardım kanunlara aykırı diye biliyorum. Bu kanun değişti mi? Değişti ise o da büyük sıkıntı yaratır ileride. Değişti ise ne ala!.

Ama dikkat çeken hemen her belediye taşın altına seve seve gibi de olsa elini soktu. Ama işler aşağıda karışık. Çünkü yukarıda dile getirilen madde varsa vatandaş der ki; şehrinin altıdan az yağmurda b...k çıkan, kanalizasyon sorun sıkıntısı dururken asma köprü yaptıran, 2019 da yeniden var olma mücadelesi veren, Samsunspor maçı için taraftara bir otobüs tahsis etmeyenler bile yardım yapmış. Kim bilmem ama Samsunspor' a yardım etmişse helal olsun. Şaşırdım valla. Helal.

Her neyse bunlar olurken kongre için yıllardır Erkurt Tutu gitsin, Emin Kar gitsin diyenleri görüyoruz. Bahane ortada. Biz getirdik siz beğenmediniz diyecekler. Aday çıkartmıyorlar çünkü onlar aday istemiyorlar. Ellerinde ki kozları iyi oynuyorlar. Asla da aday çıkarttırmayacaklar. Vali Kaymak' ta uğraşsa uğraşsın aday çıkarttırmayacaklar. Kendi adamları olmadıkça. Dolaylı da olsa bu uygulanacak...

Bakın dün akşam saatlerine kadar aday kimse yok. Onları oraya getirenler de işin garibi ortada yok. Bir eski futbolcu Celil Sağır ve bir grup biz varız diyor. Onlara da üye değilsiniz muhabbeti yapılıyor. Bizim Tanju'nun projesini saymayın...

Olan Sayın Samsun Valisi Osman Kaymak' a oluyor. İşi gücü bıraktı varsa yoksa Samsunspor'u kurtarma planları yapıyor. Evini, ocağını unuttu adam nerede ise. Kulüp için canhıraş çalışıyor, uğraşıyor. 

Ama sahiden; seçim meydanlarında mangalda kül bırakmayan, her otobüs üstüne çıktıklarında boyunlarına astıkları kırmızı beyaz formalı sözde Samsun Milletvekillerimiz nerede? Samsunspor üzerinden, kenarından çok paralar kazanan o Böyyük şiş adamlarımız nerede?  Hani Samsunspor başkanlığı için yırtınanlar, liste dahi çıkarttırmayanlar nerede?

Bu gün bunlarda oyun var ve oyunlarında 2 yol var iyi izleyin...

Bu gün ya birilerini perde gerisinden çıkartırlar ki kesinlikle çıkartacaklar. Neden? Kayyum eski kadrolar için öcü, tehlike, intihar demektir.  Yok eğer ki; Kayyuma göndermeyi kararlaştırdıysalar. O zaman da işi garantiye almışlardır. Kayyuma atanacak isimler şimdiden belirlenmiştir gerile gerile aha da kayyuma gönderdik. DİYECEKLER. Hiç bir şey çıkmayacağını bildiklerinden havalarını basacaklardır. Aksi takdirde kayyuma gitmek yürek ister. Nerede o yürek!?

Velhasılı kelam. Bu gün ak koyun, kara koyun belli olacak. Samsunspor kayyuma mı gidecek yoksa başkanını bulup yeni rotasını mı çizecek hep birlikte göreceğiz.

Anlayacağınız umudumuz hala tükenmesin. Ha aklıma gelmişken, Sayın Zeren hala kulüpteyse göreve devam ediyorsa korkmayın yönetim kesinlikle vardır. Yoksa 1. madde geçerli göreceksiniz...

Bu yolda günlerdir tek başına mücadele veren halklı haksız eleştiriler alan Sayın Vali Kaymak' a şimdiden her şey için binlerce kez teşekkürler Sayın Valim...

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi