İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

SAMSUNDENİZLİ MAÇININ ARDINDAN

SAMSUNDENİZLİ MAÇININ ARDINDAN

Samsunspor Denizlispor maçını stadyumda izledim.5-0 biten maç sonrasında verilen demeçler güllük gülistanlık her şey bir hoş fakat  her zamanki gibi gerçeklerin bir gün ortaya çıkma gibi sıkıntısı var.

3-0  lıkÇarşambaspor-Gümüşhane Telekom maçından sonrada aynı yaklaşımı görebilirsiniz.

                   Denizlispor ligin dibinde ve ekonomik sorunlar yumağı içinde bir takım ,Samsunspor maddi hiçbir sıkıntısı olmayan ve iyi transfer politikası izleyememekle birlikte ismi ortalıkta geçen futbolcuları toplamış fakat bir takım olamamış bir yapı.

                   Küme düşmeye oynayan takımlarla yapılan maçlarda bile çok çok iyi futbol sergileyemeyen bir Samsunspor var sahada.

                   25 dakikada bizden gitme Jejenin ayağındaki topu bize vermesiyle başlayan atakta Laura ya atılan topu alıp gitmesi gerekirken eveledi geveledi karşısına oyuncular geldi sağa sola çekti ,ağır çekimde ve Denizlili futbolcu yere düştü Laura lütfedip vurdu ve gol oldu.

                    37 dakikada Danke ağır tank gibi Denizlili oyuncunun yanından geçiyor ve 4 Denizlili seyrederken Laura kale  içinde 2 golü atıyor.

                    61 dakikada Ali Ülgen in attığı 3  golde evlere şenlik  ceza sahasında topu eveleyip gevelerken gol oldu kendisinin de anladığını sanmıyorum bu golü.

                    Kaleye attığımız ciddi bir şut göremedim maçta, iyi hücum varyasyonları da .

                    Maksadım takımımızı kötülemek değil iyi oynamasını istemek. Bu takım bu futbolla şampiyon olamaz,takır takır bir futbol yok iteleye kalka bir futbol sergiledikleri, göze hoş gelen bir yanı yok oynanan oyunun ve bu takım lig 2.cisi maç fazlasıyla.

                     Farkındalık yaratacak oyuncumuz sakat olan Fofana,biraz Celil hepsi o kadar.

                      Türkiye de futbol bu işte, her hafta aynı görüntü bize izlettirdikleri ama aldıkları parayı  hak ettiklerini kesinlikle düşünmüyorum.

                      Hüseyin Hocam daha farklı olabilirdi demiş maç için , olsa ne olurdu hocam daha mı nitelikli ve kaliteli futbol oynardı takımımız.

Bu pembe dizimiz bakalımne kadar devam edecek yaşayıp göreceğiz.                          

 

  Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi