"Sadi Tekkesi'nde Yaşama Dair"

"Sadi Tekkesi'nde Yaşama Dair"
Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı "Sadi Tekkesi'nde Yaşama Dair" projesi ile kadınlara diyetisyen sağlandı

1 yıl sürecek proje ile 15 günde bir uzman isimler seminer verecek.
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından kadınlara yönelik hizmetlerin verildiği 4 merkezden biri olan Sadi Tekkesi ve Kuva-i Milliye Ruhu Müzesi birbirinden farklı kursların yanı sıra çeşitli seminerlere de ev sahipliği yapıyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan ‘Sadi Tekkesi’nde Yaşama Dair’ projesi çerçevesinde de kadınlara ilk olarak ücretsiz diyetisyen danışmanlığı hizmeti verildi. Yaklaşık 40 kadının katıldığı seminerde Büyükşehir Belediyesi personeli Diyetisyen Burcu Tak, beslenme, sağlıklı yaşam ve sağlıklı zayıflama gibi konularda katılımcıları bilgilendirdi.

aw075065-02.jpg
"4 ayrı noktadaki merkezlerde kadınlarımız için önemli hizmetler veriyoruz" diyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Kadınlarımız sosyal hayata daha fazla katılsın, kendilerini geliştirsin istiyoruz. Her projemizi bu bakış açısıyla hayata geçiriyoruz. ‘Sadi Tekkesi’nde Yaşama Dair’ projesi de onlardan biri. 15 günde bir uzman isimlerle kadınlarımızı buluşturacağımız projenin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Sadi Tekkesi ve Kuva-i Milliye Ruhu Müzesi’ndeki seminere katılan kadınlar, faydalı bir eğitim ve seminer olduğunu söyledi.

İHA

aw075065-03.jpg

aw075065-04.jpg

Kaynak:İHLAS HABER AJANSI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yerel Haber