47 bin 506 saat eğitim verdik

47 bin 506 saat eğitim verdik
Samsun Canik Belediye Başkanı bilim ve teknoloji eğitimleriyle, tasarlayan, üreten ve yeteneklerini keşfeden nesilleri yetiştirmeye devam edeceğini söyledi

Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik Özdemir Bayraktar Kampüsü’nde 4,5 yılda bilim ve teknoloji alanında 47 bin 506 saat eğitim verildiğini söyledi.
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede sürdürülen bilim ve teknoloji eğitimleriyle, tasarlayan, üreten ve yeteneklerini keşfeden nesilleri yetiştirmeye devam ettiklerini söyledi. TEKNOFEST etkinlikleri, bilim şenlikleri, teknoloji söyleşileri ve daha birçok bilim ve teknoloji programıyla binlerce çocuk ve genci yeni nesil teknolojilerle, bilim çalışmalarıyla buluşturduklarını ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, 4,5 yılda öğrencilere sunduğu eğitim imkanıyla kendine hayran bırakan Canik Özdemir Bayraktar Kampüsü, TEKNOCANİK Model Roket Eğitimi, Akıl ve Zeka Oyunları Sınıflarıyla çocuk ve gençlere 47 bin 506 saatlik bilim ve teknoloji eğitimi verdiklerini vurguladı.

aw075072-01.jpg
İlçede bilim ve teknolojiye yön veren nesilleri yetiştirmeye devam ettiklerini işaret eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Canik’te çocuklarımızı ve gençlerimizi teknolojiyi tasarlayan, üreten ve geliştiren bireyler olarak yetiştiriyoruz. Teknolojiyi sadece tüketen değil, yerli ve milli eserlerle yarınlara ışık olacak nesillerin temelini oluşturuyoruz. Gençlerimiz ve çocuklarımız, ‘Milli Teknoloji Hamlesi’ hedefleri doğrultusunda ilçemize kazandırdığımız projelerimizle, bilim ve teknoloji alanındaki eğitimlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor. Çocuklarımızı ve gençlerimizi, Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü'müz, Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfları'mız, TEKNOCANİK Model Roket Eğitimi'miz, bilim şenliklerimiz, teknoloji söyleşilerimiz, bilim ve teknoloji programlarımız, TEKNOFEST stant etkinliklerimizle bilim ve teknoloji alanında eğitimlerle buluşturduk. 4 buçuk yılda bilim ve teknoloji alanında 47 bin 506 saat eğitim verdik. Çocuklarımızı ve gençlerimizi atölye, laboratuvar ve keşif alanlarında ağırladık. Deney ve gözlem çalışmalarıyla uygulamalı eğitimler verdik. Canik’imizde bilim ve teknoloji alanındaki eğitim çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürecek, geleceğe yön veren nesilleri yetiştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

İHA

Kaynak:İHLAS HABER AJANSI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yerel Haber