ERTAN SAĞLAM

ERTAN SAĞLAM

OUT!!

OUT!!

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Çarşambaspor, Pazar günü Süper Amatör Lig 2. si Terme spor’u zorda olsa 2-0 yenerek Bölgesel Amatör Lig’de gelecek sezon devam dedi.

Şimdi bu yazıya şöyle başlayayım, dün Çarşamba halkı, Tekkeköy’e aktı sel gibi. Neden acaba?
Tabi ki Çarşambaspor için, Çarşamba için sezonun başından beri boş tribünlere maç oynayan takımı, bu ölüm-kalım maçında kimse yalnız bırakmadı.

Ey idareciler, ya da kendilerini idareci sananlar!
Siz bu seyircileri, Pazar günü maça gelen insanlarımızın, aynı bu şekilde her maça gelmesini istiyorsanız, bu takımı siz bırakın. Başkaları gelsin. Çarşamba halkı Çarşambaspor’u çok özledi ve özlediğini Pazar günü gördüm. Siz bu işi bilmiyorsunuz. Havayla-cıvayla, parayla da olmadığını görüyorsunuz. Özellikle taraftarlarımız ve gençlere buradan teşekkür ediyorum.

Siz gerçek Çarşambaspor’lu olduğunuzu Pazar günü gösterdiniz. O maç sonrası taraftarın “Bizi rezil ettiniz” sloganı tam yerindeydi, sizi takdir ediyor, tebrik ediyorum. Çarşambaspor play-out maçları oynayacak takım değildir.

Kaç yıldır bir takımı 3. 2. Liglere çıkarabildiniz mi?
Hayır.

Her yıl trilyonlar harcıyorsunuz ama başarı yok. Bunu neden sorgulamıyorsunuz?
Bunu neden irdelemiyorsunuz?

Bakın başaramıyorsanız, bırakın gidin.
Sizin tekelinizde bu takım başarılı olamayacaktır, olamazda zaten.
Ben bu sözleri yıllardır söylüyordum. Beni muhalif diye düşünüyor diyordunuz.
Şahsım gibi düşünen binlerce insan olduğunu söyleyeyim. Pazar günü Terme spor biraz daha diri olsaydı. Akıllı oynasaydı bizi rahat yenerdi. Bu topçu kardeşlerimizi bu takıma kim kazandırmışsa kaleci ve Danilo hariç futboldan hiç anlamadığı aşikârdır. Ruhtan yoksun aldığı paranın hakkını vermeyen emek çalan insanlar topluluğunu bu takıma kim toplamışsa onu öğrenmek isterim.
2018-2019 sezonuna bakalım kimler olacak
Bana sorarsanız önce bu işe idarecilerden başlamak lazımdır. Önce gölge başkandan başlamak lazımdır ki geleceğe yön verelim.
Buradan bir daha söyleyeyim bunlar ve yandaşları bu takımda olduğu sürece daha çok out’lar oynarız diyorum.

Bırakın diyoruz yanlış anlıyorlar. Kendilerini nimetten sanıyorlar. Bak kardeşim bir denemesini yap hiçbir şeye karışma. Bu işleri işi bilenlere bırak bak ve gör başarı nasıl geliyor gör. Bak Yeniordu spor bu sezon Fatsa belediye’ye gitti. Sorsana, araştırsana bunlar 2 sezonda nasıl bu işi başardılar?
İnsan merak eder, sorar be.

Değerli okurlarım; Çarşamba spor birilerinin tekelinde olduğu sürece biz daha çok “OUT” lar oynayacağız. Başarı için önce zihniyet değişikliğinden başlamak lazımdır, sonra başarı gelecektir diyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ERTAN SAĞLAM Arşivi