İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

MAÇLAR OYNANMADAN YORUMLAMAK

MAÇLAR OYNANMADAN YORUMLAMAK

Çaraşmabaspor Bulancak deplasmanına çıkarken gazeteye yazı yazmanın zorluğunu yaşamakta yazı yazanlarda.

    Saat 14’de  başlayan maç saat 16 ‘da bitmekte , gazetede o saatlerde baskı için hazırlanmakta,akabinde Samsun maçımız var 19 ‘da başlayan  bende geç olmamsı adına hemde kendimizi test atmak adına  maç öncesi tahminlerimi ve yorumlarımı aktarmak istiyorum.

    Bulancak takımı bu zamana kadar oynadığımız takımlar gibi bizim raibimiz olmayacak takımlardan.Çarşambasporumuz anormal bir durum olmazsa Bulancak eplasmanından galibiyetle dönecektir.

    Görele deplasmanında 3 farklı mağlp olan Bulancak takımı kendi sahasında Niksar takımındanda 3 yemiş ve son maçında Ünye deplasmanında bereber kalarak 1 puanla 14 takımlı ligde 13 sırada yer almış.

    Bize gelince Sivasta mağlup olmuş,Atakumda berabere kalmış ve 90 artı sekizde Suluovayı yenerek 8 sırada 4 puanla yer almaktayız.

    Futbol Oynamadan geldiğimiz bu durumun Bulancak deplasmanında Futbol oynayarak galibiyet getireceğini düşünüyorum.

    Orta sahaya Gönen Belediyepordan Bilal  Gündoğdu transferi umarım faydalı olacaktır.Benim kişisel kanaatim en az 3 tane çok iyi futbolcu gerektiği takımımıza.

    Kısacası Çarşambaspor Bulancaksporuyenecektir,inşallah maç sonucunda bu yazıyı okuduğumda haklıymışım diyebilirim.

Samsunspora gelince Çarşambaspor kadar iyimser değilim,Samsunspor 18 puanla 8.ci Boluspor 15 puanla 5 .cisıradalar.Ligin en iyi takımlarından Pendik deplasmanında galip geldiler,Göztepeyi içerde yenerek Tuzla ile berabere kaldılar.Keçiören deplasmanında beraberlik ve içerde Denizli galibiyeti aldılar.

    Kısacası  zor takım Boluspor.SamsunspordaFofana ilk yarıyı kapattı Kupada Muş  maçında .Maçı kazanacağımızı düşünmüyorum kazansak bile çok zor olacağı kanaatindeyim.

    Hüseyin hocamızın işi zor bu takımın iyi bir takım olması için hem çalışması ve hemde transfere ihtiyacı var.

    İlk yarının bitimini en az kayıpla hedefleyen hocamız ikinci yarıda şu anki benzer sonuç ve futbolla burada kalamaz diye düşünüyorum.

    Bolu maçı zor maç izleyelim göreceğiz ve sonrasında her iki maçıda bir gün sonraki yazılarımızda yorumlayacağız.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum. 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi