İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

LİG YENİ BAŞLIYOR

LİG YENİ BAŞLIYOR

Çarşambasporumuz 3.lig yolunda verdiği mücadelede 13 maçlık 2.yarı periyoduna net bir galibiyetle başladı.

Bizim grubumuzda şampiyonu Tokat Belediye ve Niksar takımının grupta oynayacağı 3 veya 4 takımla oynayacakları maçta alacakları sonuçlar belirleyecek.

Çarşambasporun ise şampiyonluğunu  deplasmanda Tokat takımı ile , içerde ise Niksar takımını yenmesi sonrasında oluşacak puan cetveli ve bu iki takım arasındaki 2 hafta sonra oynanacak  maçın skoru belirleyecektir.

Bu hafta oynanacak maçlarda bu 3 takımında puan kaybedeceğini zannetmiyorum.

Biz Atakum takımını,Niksar Bulanacağı içerde,Tokatta Görele deplasmanından galip gelir ve onların bizimle aralarındaki 7 puan farkı devam eder.

Bir  sonraki hafta Tokat ve Niksar takımlarının  birbiri aralarındaki maç farkın azalmasını sağlayacaktır ,ya ikisi ile fark 5 puan olacak yada biri ile yine 7 diğeri ile 4 puana inecektir.

Çarşambasporumuz ise deplasmanda Suluova takımını yenecektir aynı hafta.

Bir sonraki belirleyici tarih 26.2 tarihinde Tokat deplasmanında yapacağımız maç ve alacağımız 3 puan bizim kaderimizi belirleyecektir. Bu maçta alınacak sonuç bizim Niksar maçına kadar yolumuzu açacaktır.

Kısacası yolumuz çok sıkıntılı geçmeye aday gözükmekte, takımımızın son ana kadar şampiyonluğu kovalaması bizim için çok değerlidir.

5 ara transferle ikinci yarıya daha kuvvetli giren takımımız bu oyuncularımızın hiç birini Sivas maçında değerlendirememiş.

Tokat ve Niksar takımları da ara transferlerde takımlarını kuvvetlendirmişler ve kolay kolay yarıştan vazgeçmeyecekleri aşikar.

Hep beraber yaşayıp göreceğiz,3  hafta sonra ben  olayın daha net olarak görüleceği kanaatindeyim.

İkinci yarıların  tüm takımlar için daha mücadeleci geçecek olması benim Çarşambasporumuz için Şampiyonluk yolunda en büyük ümidim diyerek sözü noktalayalım.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi