İYİ PARTİDEN 120 ÜYE AK PARTİYE KATILMAYA HAZIRLANIYOR!

İYİ PARTİDEN 120 ÜYE AK PARTİYE KATILMAYA HAZIRLANIYOR!
İYİ Parti’nin Samsun’da 3 eski İlçe başkanı ile 2 Belediye meclis üyelerinin bulunduğu yaklaşık 120 kişi İl Başkanlığı ve Büyükşehir Belediye başkanı adayına tepki için AK Partiye katılmaya hazırlanıyor

120 KİŞİ İSTİFAYA HAZIRLANIYOR

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri öncesi İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından partililere mobbing uygulandığı iddiaları partide isyana neden oluyor. Edinilen bilgilere göre; İYİ Parti eski Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı, Terme eski İlçe Başkanı Ata Sefer Ayyıldız ile 19 Mayıs eski İlçe Başkanı Uğur Yaman’ın yanı sıra Çarşamba Belediye Meclis Üyesi Filiz Karabaş ile Terme Belediye Meclis Üyesi Alparslan Sabuncu’nun da aralarında olduğu 120 kişilik partili istifa etmeye hazırlanıyor.

AK PARTİ’YE GEÇECEKLER

İYİ Partiden istifa edecekleri öne sürülen eski ilçe başkanları ile belediye meclis üyeleri ve toplam 120 üyenin önümüzde ki günlerde AK Partiye törenle rozetleri takılarak partiye katılacakları öğrenildi. İYİ Partinin özellikle Ömer Süslü’ nün il başkanlığı döneminde Samsun’un doğu ilçeleri olan Terme, Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık’ ta üye kaydı ve oy oranında büyük artış yaşandığı biliniyor.

İYİ PARTİ TÜKENİŞE GEÇTİ!

Ömer Süslü döneminde iyi bir ivme yakalayan İYİ Parti, Hasan Aksoy’un yönetiminde adeta tükenişe geçtiği eleştirileri parti içinde had safhaya ulaştı. Diğer yandan Ayvacık İlçe Başkanı Hakan Avcı’nın da görevden istifa edeceği parti kulislerinde dile getiriliyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir