İYİ PARTİ İL başkanına iyi gönderme, Ferman padişahınsa DAĞLAR MEYDANLAR BİZİMDİR!

İYİ PARTİ İL başkanına iyi gönderme, Ferman padişahınsa DAĞLAR MEYDANLAR BİZİMDİR!
Yaklaşık bir hafta önce gündeme gelen İYİ Parti Samsun’da 3 eski İlçe başkanı, 2 Belediye meclis üyesi ile Ayvacık İlçe başkanı istifa edecek ve 120 kişi AK Partiye geçecek haberi sonrasında istifa haberi geldi.

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri öncesi İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından çözülme süreci her geçen gün artarak devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen, İYİ Parti eski Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı, Terme eski İlçe Başkanı Ata Sefer Ayyıldız ile 19 Mayıs eski İlçe Başkanı Uğur Yaman’ın yanı sıra Çarşamba Belediye Meclis Üyesi Filiz Karabaş ile Terme Belediye Meclis Üyesi Alparslan Sabuncu’nun da aralarında olduğu 120 kişilik partili istifa etmeye hazırlanıyor. Ayrıca aynı haberde açıkladığımız Ayvacık İlçe Başkanının istifa edeceği iddiaları da gerçekleşti.

Haberimizden sonra Ayvacık İlçe Başkanı Hakan Avcı’da İlçe başkanlık görevinden istifa ettiği öğrenildi. Hakan Avcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklaması iyi Parti Samsun İl yönetiminde ki tutumlar partinin artık dağılma, çözülme noktasına getirildiği ve partilileri küstürürken vatandaşlar arasında da güven sorunu oluşturduğu iddiaları konuşulmaya başladığı iddia ediliyor.

daglar-meydanlar-bizimdir.jpeg

Ayvacık İlçe Başkanı Hakan Avcı’nın sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklama şöyle;
DEĞERLİ AYVACIKLILAR,
Bir önceki Yerel seçimde, İYİ Parti Ayvacık Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiğimiz Sayın İsmet Çapaş'ın seçimlere iki gün kala Partimizin adaylığından çekilerek Büyük Birlik Partisi'nden Belediye Meclis Üyeliğine geçmesi sonucu Partimiz adaysız kalmıştı. Bu davranış şahsıma hiç etik gelmemiştir. Bugün geldiğimiz süreçte İl Başkanımız Sayın Hasan Aksoy'un aynı kişiyi tekrar aday gösterme çabaları onurlu duruşuma ters gelmiştir. Bizim çabalarımız hiçe sayılmıştır. Bizler dün ne dediysek oradayız. Sayın Aksoy'un Samsun'da İYİ Parti'yi büyütme değil küçültme yönünde hareket ettiği kanısındayım. Bu vesile ile Yönetim Kurulu olarak çekilme kararı almış durumdayız. Bundan sonraki süreçte doğru bildiğimizden asla taviz vermeyerek mücadeleye Ayvacık Bağımsız Belediye Başkan Adayı olarak devam etmeyi planlamaktayım. Güven bitmişse, virgül koyup düşünmeye gerek yok nokta koymanın zamanı gelmiştir. Ferman padişahınsa dağlar meydanlar bizimdir.”


HABER MERKEZİ

İlgili Haberler

Kaynak:HABER EXPRES ( HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir