İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

İKİNCİ YARI GÜZEL BAŞLADI

İKİNCİ YARI GÜZEL BAŞLADI

Çarşambasporumuz ikinci yarının ilk maçında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi maçını 3-0 lık net bir skorla kazandı.

İyi başlangıçlar iyi sonları beraberinde getirirler derler inşallah öyle olur ve grubu lider olarak tamamlama imkanını elde ederiz.

Eyüpspor takımının yaptığı hataları görünce bu konuda az olan ihtimalin yükseleceğine dair umudumu muhafaza ediyorum.

Rakibimiz ve 7 puan önde olan iki Tokat takımıda Özellikle Niksar takımı zor bir deplasmandanSuluovadan 3 puanla ayrılma  becerisinigösterdi. Tokat belediye içerde zayıf rakibi Gümüşhane karşısında hata yapmadı ve 3puanla ayrıldı.

Bizim artık kazanarak rakiplerimizin kaybetmesinden başka bir çıkar yolumuz yok .Bekleyip göreceğiz.

İstanbulda Fenerbahçe Kasımpaşa maçında olmam hasebiyle takımızın yeni oyuncularını izleme imkanı bulamadım o yüzden yorumlarımız bir sonraki Atakum maçı sonrası daha netleşecektir.

Samsunspor ise Eyüpsporun yaptığı hatalar sebebi ile 3 puanla sistemde  lider olma imkanını Erzurum maçında alacağı galibiyetle sağlayabilecek ,inşallah yapılan ikramı geri çevirmez takımımız .

Futbol ile ilgili genel değerlendirmeler ışığında Fenerbahçe – Kasımpaşa maçınıda içeriğine katarak yorumlarımı diğer yazılarımda ifadelendireceğim.

Bu kadar harcamanın karışlığı asla bu futbol olamaz olmamalı diye düşünenlerdenimSamsunsporadına .

Ligde 19 takımın 11 tanesi ilk 7 mücadelesi içinde yer almakta.BunlardanSamsun,Bodrum,Keçiören,Pendik, Rize,Bandırma,Sakarya,Bolu,Göztepe,Manisa  takımları  Şampiyonluk ve Play Of lar için Eyüp takımının kaybettiği son iki maç sonrası ümitlendiler.

Kısacası ayakta kalanın kazanacağı bir lieg izlemedeyiz.

Şimdilik noktalayalım devam edeceğiz inşallah.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.  

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi