Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Gereğini yapmak devletin görevidir!

Gereğini yapmak devletin görevidir!

Ne yazık ki TÜRKİYE'M, tezatlar, şakşakçılar ülkesi haline getirildi.
İyi olan hep iyi olacak, ekonomide zengin hep zengin kaidesi var-mış gibi gösterildiği için, insanlar  lider kulvarında ki öne bir adım çıkmış kişilerin ardından çıkarları sıradan vatandaşlar şak şak yapmaya başladığı gün Ülkem kaybetti.
Eğitim; yerlerde, sağlık; ölen ölür, kalan sağlar bizim, ekonomi; zenginsen daha çok kazanmak, fakirsen ya sürünmek ya da dilenmeye mahkumsun. Bu mantalitenin yerleştirildiği ülke haline getirilmeye çalışılıyoruz...  
Örfümüze, adetimize, gelenek- göreneklerimize ve dine daha çok sarılıyormuş gibi gösterilmeye çalışılıyoruz. Hatta toplumun bazı kesimini ateist  toplum haline getirmek için yapılan uğraşları bazı kesimler kabul etmeyip inkara devam etmesi de şaşırtıcıdır.
Bunları yapabilmek için yabancı mihraklar insanlarımızın önce ekonomi sonra beyinlerini uyuşturan televizyon, cep telefonları, bilgisayar teknolojileri ile toplum önce yozlaştırmaya ardından tarihi, din ve Türk örf-adeti unutturarak aile bağları kopartmaya çalışıldığının görülmemesi imkansızdır. Bu oyunlarla da bugün içinden çıkılmaz hale getirildi TÜRKİYE'M...
Bugünlerde milletim gözlerini daha iyi açmalı, beynini uyuşturulmuşluktan arındırıp başını kaldırarak etrafına bakarak olayları daha iyi etüt etmelidir.
Siyaset; Ülkemiz gün geçtikçe daha kavgacı, daha çok hakaret, küfür rüzgar kasırgasına döndürülüyor.
Ekonomi; Zengin daha zengin, halk neredeyse kalmadı. Enflasyon düşük denilse de aşırı yükseklik cepte deprem oluşturduğu inkar edilemez. Bu nedenle de halkın büyük bölümü zenginin önünde el pençe divan durmasa bile güçlülerin peşinde koşturuyor.
Eğitim; Cemaat denilen FETÖ yapılanmasının oluşturduğu hasarın yıkımı onarılmaya çalışılırken, şimdilerde farklı cemaat, tarikat ve yapılara mensup oldukları iddia edilen bazı bürokratlar sözde eğitim projelerini sistemin içine entegre etmeye başladıkları dillendiriliyor.  
Ve elbette ki kanayan ağır kanamalı yaralı yanımız; Spor...  Samsunspor'un hazin sonu ile birlikte gündem müthiş kaosta...  At izi, it izine, adamı, şalgamı birbirine karışmış vaziyette. Camia bu formaya kim ihanet etti ise Allah tez vakitte cezasını versin.
Gündemde ise asıl sorun Samsun ve Samsunspor'da neler oluyor?  
53 yıllık Kırmızı Beyaz arma ligden düştü mü, düşürüldü mü?
Kırmızı Beyaz sevda üzerinden kimler zengin oldu?
Samsunspor'a suçlu Hakkı Tomaç, Adnan Ölmez, Kazım Yılmaz, Fuat Köktaş, İsmail Uyanık, Emin Kar, Erkurt Tutu, Sezgin Gümüş mü?
Samsunspor'un düşürülmesinden dolayı ihanet eden -(ler) kim ve kimler neden suçlanıyorlar?
Samsun spor üzerinden kimler ne aldı yedi?
Samsunspor'un küme düşürülmesinin asıl nedeni ne, düşürülmesi kime yarar?
Kısacası yazmamak için direnirken, yaşananların dışında kalmak imkansız hale geldi. Kaldı ki; Bu memlekette siyaset ve spor konularını ne zaman kaleme aldıysak özellikle şahsıma TEHDİT, ŞANTAJ, KÜFÜR, HAKARET, İFTİRA, KARALAMA diz boyu oldu. Bunu yapanlar üzülerek belirtmeliyim ki çoğunluğunu bir siyasi partinin yetkili, güçlü isimler olması çok daha acı. Korktum mu? ASLA!. Ama bizde de bir sabır var o çatladı bilerek giriyoruz yeniden sahaya...
Şimdi önümüzde ki 24 Haziran 2018 Genel seçimleri TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN DÖNÜM SEÇİMİ...
Bu seçimle ülke ya huzura, ya da Allah korusun ihanet eden hain ve düşmanın düşlediği hazin sona daha hızlı koşar adım götürülmeye çalışılırken yapılacak seçim ortamını atmosferini iyi düşünün.
Bu atmosferde bizim milliyetçi Türk vatandaşı olarak tek dert ve gayemiz;
TÜRKİYE'NİN seçimden hasar almadan, düzlüğe çıkması ve elbette ki; darboğazı geçilirken siyaset, ekonomi, eğitim ve sporu tertemiz ülke olmak. Sonrasında ise güzel aydınlık, Allah'ın emrettiği İslam inancına göre yaşayan bir toplum ve güçlü , milliyetçi daha güçlü ve birlikteliği sağlamış bir toplum hüviyeti ile ülkemin dizayn edilmesidir.
Bu yolda kavgacı, hırsız, devlet düşmanı, vatan haini, iki yüzlü ve hırsız olanları bulup çıkartmak bizim, gereğini yapmak devletin görevidir.  
Devlete ihanet, hainlik ve kanunlara aykırı mücadele vermek üzere beyninin bir köşesinde düşmanlık besleyen namussuzlara karşı savaşı başlatıyoruz.

Son kurtuluş mücadelemiz ve davamız hayırlı olsun.
Ülkem de artık tezatların olmadığı, şakşakçılar yok olduğu, hainlerin boynuna ilmeğin takılıp sallandırıldığı, daha güçlü, daha müreffeh bir ülke olmak için...

(NOT: Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın görevinden 26 Nisan 2018 tarihinde istifa ederek Milletvekilliği aday adaylığını açıkladığı gün Gazetemiz internet sitesinden Büyükşehir Belediye Başkanlığına yerel seçime kadar Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin atanacağını yazarak vekil Başkanı kamuoyu ile paylaşmıştık. Dün akşam üzeri gelen son bilgi ile Haber Expres Gazetesinin habercilikte ki doğru, tarafsız ve objektif haberciliği bir kere daha teyit edilmiş olması nedeni ile gururluyuz. Bu vesile ile Sayın Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin' e yeni görevi olan Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinin hayırlı uğurlu olsun der, yeni görevinde başarılar dilerim.)
Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi