İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

GALATASARAY -FENERBAHÇE–BEŞİKTAŞ KUPALARIN ARDINDAN (1)

GALATASARAY -FENERBAHÇE–BEŞİKTAŞ KUPALARIN ARDINDAN (1)

Galatasaraylabaşlıyalım ;Şampiyonlar ligi Dörderli 8 grupta yapılacak 6'şar karşılaşmanın ardından ilk 2 sırayı alan takımlar, son 16 turuna yükselecek. Üçüncüler ise yollarına UEFA Avrupa Ligi play-off turunda devam edecek.

Galatasaray, bu başarısının yanı sıra gruplara katılımından toplamda 15.6 milyon Euro'yu kasasına koydu.

Öte yandan sarı-kırmızılıların, reklam ve katsayı geliri olarak toplamda en az 25 milyon Euro gelir elde etmesi bekleniyor.

Ayrıca Galatasaray'ın alacağı gelir gruplardaki başarısına göre de şekillenecek. Galatasaray, gruplarda oynayacağı maçlarda alacağı her galibiyette 2.8 milyon Euro, beraberlikte ise 930 bin Euro kazanacak.

Icardi,Sanchez Kerem Demirbay,KaanAyhan,Angelino.Bakambu,HalilDervişoğlu,Tete.Zaha,Ndombele transferleri Şampiyonlar ligi için yapıldı.

Şampiyonlar liginde mücadele eden Galatasaray Bayer München,MancestherUnited,Kopenhag takımlarından oluşan grubundan ilk ikiye girme mücadelesini Kopenhag maçına baktığımızda göstermeyecek gibi.

Kendi sahanızda grubun son torbadan gelen takımına

2-0 mağlup duruma düşüyorsunuz ve 2 dakikada olmayacak olan oluyor ve maçı berabere bitiriyorsunuz.

Icardi Türkiye liginde eyvallah fakat Avrupa’da zaten yer bulamadığı için burada ,Kopenhag maçında bari oynasın diye bekliyorsunuz o ne kilosundan hareket edecek hali yok, Bayer München maçında topu bile göstermezler adama.

Birinci golde Galatasaray’da 10 hatalı gol yese bile bence kredisi bitmeyecek Mustera’nın topu havadan acayip uzaklaştırmasının etkisi ve sonuca var.

Galatasaray’ın yediği 2.golü amatör takım bile yemez diyesi geliyor insanın gol anında 4 Kopenhaglı 2 de bizden var ceza sahamızda. Yok ara pası imiş vs bunun izahı olmaz.

Kerem ‘e kimsenin dil uzatmasına gerek yok kerem icardı tecrübesine ulaştığında bu takımda tutamazsınız onu, neyi varsa onla oynuyor Kerem ve bence çok başarılı.

SachaBoey maçın tek gerçeği,her şeyi yaptı verdi,aldı,çaldı ve golünüde attı Galatasaraya hayat verdi.

IcardiTetenin şutunda Usta oyunculuğu ile kafa golünü attı ki her kes golü tete attı zannetti teteninkendisi bile.

Icardinin oyunculuğu ve kalitesi tartışılmaz bu kilo ile Türkiye’de oynar sadece ve bol bol gol atar para kazanır.

Kısaca ben gruptan çıkamayız diyorum …

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi