Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

E.A'yı son güne kadar en azından unutun.

E.A'yı son güne kadar en azından unutun.

Bu memleketi çok seviyorum ama içinde kendini adam sanan bazı zerzevatları daha çok. Adam aklı sıra bana laf sokmuş, adını gizlemiş ama bilmiyor ki kuyruğu açıkta.

Ey aklı evvel kardeşim. Hadi adını gizledin gizledin, üstüne bana da salladın ama kuyruğunu bari bir yere soksaydın da piyasada bas bas bağırmasaydı.

Biz gazeteci olarak öncelikle habere konu olan insanların da fikrine saygılıyız ve onların kendi kararları ve düşüncelerini de almak ve onlarında söylediklerini sır olarak saklamak zorunluluğumuz vardır. Yarın E.A, çıkar da aday adayıyım derse bizde adını resmen açıklarız.

Senin aklın bu kadarına basıyor işte. Adam ben aday adayı falan değilim ama bizi seven birileri adımızı öne sürmüş bundan onur duyarım diyor. Ekliyor adımı lütfen yazmayın sizden isteğim budur diyor.

Şimdi çıkıp BEN ADAYIM diyorum ona kulp buluyor kendini dev aynasında görüyor diyorsunuz. Peki adam yok aday adayı değilim diyor, onu da bize atfedip neden adını saklıyorsun kendini dev aynasında görüyorsun diyorsun. Demek ki ben en azından senden büyük adamım.

Bak senin kuyruğunu piyasaya şöyle serelim:

YILIN GAZETECİLİK OLAYI

MÜTHİŞ GAZETECİ

90.158.122.10

O kuyruğuna dikkat et birileri basmasın demedi deme.

Ha bu arada C.Y de Belediye Başkan aday adayı unutmayın.  Alın size bir bulmaca daha. C.Y. Kim derseniz.

Çarşamba Kaymakamımız Caner Yıldız...

Ama o Çarşamba Belediye Başkanlığına değil Nazilli Belediye Başkanlığına. Bakın adını gizleme ihtiyacı görmüyor adam gibi yazıyorum.  Kaldı ki Caner Yıldız Çarşamba İlçe Belediye Başkanlığına neden aday adayı ve aday olmasın ki...

Mesele bu kadar.

Kendini dev aynasından uzaklaştırıp, birilerinin peşinde koşturmazsan konuyu anlayacaksın. AMA SENDE O KAFA VAR MI BİLEMEM...

Bu arada E.A ismi artık en azından adaylık sürecinin belli olacağı son ana kadar geçici olarak da olsa geri çekilmiş görünüyor.

Son söz olarak şunu belirtmek zorundayım...

Bu Yerel seçimler inanın ki çok ama çok sancılı çıkacak. Göreceksiniz sürpriz kararlar dahi çıkabilir bu seçimlerde. Çünkü siyasette bu seçimler bir bakıma milat olacaktır. Milat olan bir seçimde de AK Parti çok seçici olacağı için ne ilçe, ne il hiç bir teşkilat değil anketler ve Başbakan Erdoğan'ın tercihleri ön planda olacak. Büyükşehir Belediyesine Hüseyin Dündar'ın gitme ihtimalini kimse konuşmuyor. Neden olmasın ki?.

Geçen seçimde Fatih Öztürk'ün cesaretinin olmaması nedeni ile Dündar gidememişti. Cesareti olsaydı Dündar bu gün belki de Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı idi. Bu kadar çalışma sonrasında Samsun onun için neden olmasın?

Bekleyip görün...

Mutlu  ve (sağ)- lıcakla kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi
SON YAZILAR