ERTAN SAĞLAM

ERTAN SAĞLAM

DOKUNUN KARDESİM

DOKUNUN KARDESİM

Hani dokunulacaktı !. Neden dokunamıyoruz. Dokunmak lazım  hem de kanlarına kadar dokunmak lazım. Meclis oturumlarına bakıyorum, başkanvekilliğini PKK'lı bayan vekil yönetiyor. İçim acıyor, hırslanıyor kendi kendimi yiyorum.

HDP'nin PKK'nın siyasi uzantısı olduğunu dağdaki kuşlar ve sağırlar bile duydu, buna rağmen, o milletin meclisinde olmaları kanıma dokunuyor. Dokunun kardeşim, kim bunlar bu devlet bunları deşifre etmeli, bunların şecerelerini halka duyurmalıdır. Bu vekiller kurt mudur?. Süryani midir, hashaşi midir, Hıristiyan mıdır  nedir bilmem, bir avuç soysuzun mecliste ne işi vardır.

Atatürk’ün kurduğu mecliste  bu milletin meclisinde diyorum sizce de doğru değil midir? Atatürk’ün Nutkunu bilenler var mıdır iyi okuyun okumayanlara da tavsiye ederim. Gençliğe hitabesini okuyun, beni anlarsınız. Üç beş çapulcu bu vatanı bölecekmiş, hainlerin içimizde hatta milletin meclisinde olduğunu görmüyor muyuz? Dokunun kardeşim dokunun ki gerçeği görsünler .

HDP’nin dağdaki arkadaşı olan terörist ne dedi!. Hedefim AK Parti’yi yıkmak buradan ne anlarsınız. AK Parti’yi yıkarsak bu iş çözülür diyor.  HDP ile dirsek temasta olanları siz biliyorsunuz. Atatürk’ün fikirleriyle ters düsen bir zihniyet ve sadece portre indirmekle aylarca uğrasan bir zihniyete  daha ne demeli.

Ben demiyorum, biz sadece izliyoruz ve izlediklerimizi ibretle anlatıyoruz. Dokunun kardeşim toprağımda, vatanımda gözü olana dokunun, ona yardakçılık yapana da dokunun. Bugün terör bu ülkede %10 oy alıyorsa bunu da irdeleyin %10 oy alan HDP'ye oy veren 9 bin Samsun’lu da bilsin tepki olsun. Hırs olsun ne amaçla oy veren olursa olsun, sakın şehidimin tabutuna dokunma!

Ona duada okuma şuan dünyanın en güzel yerindeyiz öyle değil midir? Peki ne batıyor bize rahatlık mı! Ülkemi karıştırana dokunun beyler...

Kaşınanı da kaşıyın beyler...

Çünkü bize bu rahatlık batar, çok acilen meclise dokunun, oradaki hainleri görmek istemiyoruz!. Demokrasi  borazanı  geçinen havariler, sizce demokrasi silah, ölüm, kan, zulummudur özgürlük adı altında kan dökmek midir ? Dokunun kardeşim ben böyle demokraside istemiyorum, huzuru, güveni, istikrarı kim bozarsa dokunun kardeşim.

Kardeşi kardeşe kırdıranlara dokunun. Ümmeti ümmete kırdıranlara dokunun. Kardeşimin kanını dökene ve sebep olana dokunun kardeşim . Çok sabırlıyız bilesin, bugün  Avrupa’da bu yapılanlar olsaydı  HDP denilen parti kalmazdı.

Biz halen daha ne dururuz bilemem, suçları belirli işlevleri bilindiği halde, neden dururuz anlamış değilim.  Dokunun kardeşim  sabrımız, takadımız, dermanımız kalmadı. Yirmilik gençleri toprağa koyacak yüreğimiz kalmadı,  gözlerde yaş kalmadı. Ne olur dokunun, öyle bir dokunun ki dağdaki kuşlarda, sağır sultanda duysun. Gök kubbe duysun. Anaların yanan yüreği  ferah bulsun.

Dokunun kardeşim dokunun daha ne bekliyorsunuz dokunun...

Bitsin bu yürek, vatan yangını.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ERTAN SAĞLAM Arşivi
SON YAZILAR