İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ÇARŞAMBASPORLA ÇARŞAMBA’DA GÜZEL BİR ÇARŞAMBA GÜNÜ BULANCAKSPOR MAÇININ ARDINDAN

ÇARŞAMBASPORLA ÇARŞAMBA’DA GÜZEL BİR ÇARŞAMBA GÜNÜ BULANCAKSPOR MAÇININ ARDINDAN

Çarşambaspor güzel bir oyun ve 4-1’lik net bir skorla Bulancak sporu devirerek şampiyonluk yarışını devam ettirdi.

Rakiplerimizden Niksar takımının kendi sahasında Ulubey takımına 1-0’lık mağlubiyeti anlaşılır gibi olmamakla beraber puanlarımızı 37 olarak eşitledi ve gözümüzü Tokat Belediye takımına dikmemize yardımcı oldu.

Tokat takımı Ünye Deplasmanından 3-0’lık net bir galibiyetle dönerek aramızdaki 5 puan farkı korumayı başardı.

Samsun takımlarının genel durumu  ve ligin genel panoramasının yarına bırakarak Bulancak maçından bahsetmek istiyorum. 

Suluova maçında 2 gol atarak takımımızı sırtlayan Muhammad Enes Demir maçta yine öne çıktı ve bir yan topta rakibini geçerek kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda klas bir top altı girişi ile kalecinin üstünden fileleri havalandırdı ilk yarının sonlarına gelirken ve akabinde Mert Yıldırım orta sahamızın beyni 30-35 metreden topa öyle bir vurdu ki kaleci ağlarda gördü topu ve 2-0 lık sonuçla soyunma odasına giden takımımızın Başkanı da seyirciside çok mutluydu.

İkinci yarı başladığında bir gevşeklik bir rehavet  görüldü takımımızda ve böyle durumlarda mutlaka gol yersiniz ve öylede oldu kalemizde golü gördüğümüzde toparlanma arayışına giren takımımız orta sahada ve santrafor mevkiinde değişiklikler yaptı oyunu elinde tutmak adına.

Genç evladımız ve iyi futbolcu olması çalışmasın bağlı olan Mert kardeşimiz kaçırdığı 3 pozisyon sonrasında golü atmayı becerdi ve maçı rahatlattı. Akabinde 4 golüde Bulancak filelerine bıraktı ve Çarşambasporumuz rahat bir galibiyetle herkesi mutlu eden bir sonuç aldı.

Genel bir değerlendirmeyle devam edelim. Bulancak bizim rakibimiz olamayacak bir takım, Bulancak’ta 4-0 galip geldiğimiz maçı izlemiştim oraya göre biraz daha iyi olmuşlar.

Burada bizim ne olduğumuz önemli ; Muhammed’le başlarsak, 90 dakika sürekliliği nasıl yakalar bilmem ama bize gerekli Tokat maçında. İyi topçu ama bunu 90 dakikaya yaymıyor.

10 numaramız Mert Yıldırım kaliteli bir kumaş ama bu sene seyrettiğim maçlarda özlediğim oyununu göremedim, geçen sene daha iyiydi ama bu son maç eksenli beğendim. Gayretli Çalışkan ve maça damgasını vurdu, Mert bundan daha iyisini yapabilir.

71 numaramız Burak tolun bu maç özelinde müthiş beğendim, sürati, akıllığı, devamlılığı ve maça damga vuracak mücadelesi takdire şayandı ve bu maçta en fazla beğendiğim topçu oldu. Özel bir tebrik benden naçizane, böyle devam ederse çok daha iyi yerlerde olacaktır.

Vijdan ilk gün geldiği gibi işleyen saat ,işini yapma noktasında uzman tıkır tıkır görevini yaptı.

Mert Aktaş olacak gençlerimizden, ama aklını futbol dışında bir şeyle meşgul etmeyecek ve hocasının sözünden çıkmayacak ,varsa dersleri ve futbol. Herkes bir çalışıyorsa o iki çalışacak. Havaya girmeyecek bu sahnenin yıldızları insanı hemen söndürür. Akıllı olacak ve eksiklerini gidermenin gayreti içinde olacak ki iyi futbolcu olsun, bunu bilir bunu söylerim. Herkes kendi tercihlerinin hesabını yapacak, sorumluluklarını alacak ve zaman çok çabuk geçiyor dikkatli olacak.

Diğer oyuncularımızın hepsi de bu maç genelinde iyiydi ama bu arkadaşlar benim gözümde biraz öne çıkan oyuncularımızdı.

Tüm takımı ve emeği geçenleri Özkan başkan nezdinde tebrik ediyorum.

Çarşambaspor’la Çarşamba’da güzel bir Çarşamba günü geçirdik.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi