Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Çarşambalı işadamımın PEMBE HAYALLERİ!?.

Çarşambalı işadamımın PEMBE HAYALLERİ!?.

 

Reklam kokan hareketler bunlar desem ne anlarsınız? Evet, evet kendisini Çarşambalı tanıtan, Harbiden de Çarşambalı olan bir iş adamı son aylar da Samsun gündeminde JÖN ler gibi boy boy reklamlar, açıklamalarla güya çıkış yapıyor. Harbiden kendisi Çarşambalı. Hatta yaptığı konutların en çok alıcısı da Çarşambalı…

Kendisini çocukluğumdan tanırım. Sözünün eri ve sağlam bir kişilikti. O dönemlerde Çarşamba Zübeydehanım Meydanında yıllarca çabaladı, çırpındı. Baktı ki olmuyor terki diyar eyleyip gitti. Sonra adı Antalya’ dan Çarşamba ve Samsun’ a ulaşmaya başladı. Çarşamba’da doğru dürüst iş yapamayan işadamımız (!), Antalya’ da kısa sürede nerede ise 1 numaraya geliyordu ki…İşte o ki… nin içinde çok acayip işler olduğu iddia ediliyor.O iddiaları boş verin biz bu güne gelelim.

Kendisi firmasını, şirketini velhasıl her bir şeyini Samsun’ a getirdi ve reklam üstüne reklamlarla Samsun’ a kısa sürede Rezidans, bilmem ne derken bir anda bu bölgenin tanınan jön’ü oldu. Sonra Samsunspor yönetimine girdi. Çarşambalı Kazım Yılmaz’ın yanında yer aldı!?.

Geçtiğimiz günlerde boy boy reklam kokan haberler akabinde bir anda tüm medya da SAMSUNSPOR’a başkan adayıyım dedi. Bu çıkış reklam çıkışı dışında hiçbir şey değildi. Ne de olsa reklam her şey, para vermek hiçbir şey… Ben de para yok, Kazım Yılmaz’ da vardı ben ona benzemem gidişatında ki açıklaması hayret verici idi. Kazım Yılmaz yeniden adaylık konusunda şehirden ve başka yerlerden yavaş yavaş destek alınca bir anda konuyu ve açıklamayı çevirdi. (buna başka kelime derdim ama yakışmaz) Kazım Yılmaz dönerse başkan adayı değilim. Allah ne etmesin emi. Hani para vermeden, şehrin dinamiklerini, işadamlarını, STK larını, siyasetçilerini birleştirecek, destek isteyerek vermeyenleri bir bir açıklayacaktın. Burası Şehri Samsun. Unuttun galiba.

Kısacası Samsunspor’a başkan adayı olmayı hayal eden(!) sevgili Çarşambalı iş adamımız Antalya’ dan geldikten sonra bilmiyorum ve hiç duymadım Çarşamba’ya kaç kere gelmiş. Kaç Çarşambalıya yardımı dokunmuş. Doğup büyüdüğü ilçenin takımı Çarşambaspor’a kaç kuruş yardım etmiş merak ettik. O kadar büyük destek olmuş ki(!), şimdi Samsunspor’a parasız başkanlık edecekmiş… Adama sormazlar mı?

1- Çarşambaspor 3. Ligteyken ne yaptın?.

2- Çarşambalısın Çarşambaspor’a neden destek olmadın?

3- Çarşamba’ya neden gidip bir tek bina inşa etmiyorsun?.

4- Çarşambalılarla ne zaman yeniden kucaklaştın.

Geçin bunları sevgili İşadamımız. Sizin işiniz reklam. Yaptıklarınız da reklam kokan hareketler. Acaba kaç konutu Samsunspor’ a başkan adayıyım dedikten sonra sattın? Acaba gerçekten de aday mıydın? Yoksa Kazım Yılmaz adını kullanarak başka hayaller peşinde miydin? Parasız başkanlığı Samsun’ da sana bırakmazlar. Sen ancak Çarşambaspor’ da başkan olursun ki onu da verirseler.

Çarşambaspor demişken. 3. LİGTEN DÜŞTÜK BAKIYORUM DÜNE KADAR METHİYELER DİZENLER PİYASADA YOK. Çarşambaspor BALŞ Liginde ne yapacak, ne zaman transfer yapacak, Teknik Hocası kim olacak, parası var mı, yoksa nasıl bulunacak. Başkan Dündar’a sallayıp duruyorlardı bakalım bu yıl kim ne yapacak. Bizim işadamımız bakalım Samsun olmadı deyip Çarşambaspor’a sahip çıkacak mı? Aman dikkat edin reklam kokan hareketlerle gelip BAL liginden de düşmemizi sağlamasın yeter.

Sonuç olarak.

Herkes kalıbına, niyetine, hayallerine göre yaşarmış. Ama hayallerin gerçekleşmesi de binde bir olurmuş ki… Antalya’ dan gelip te bu kadar kısa sürede hepsini gerçekleştirmek hayal değil olsa olsa RÜYA olur ki…  Rüyalar da çoğu zaman kabusa döner. Bizden uyarması. Reklamı bırakın da biraz yaptığınız işi ciddi yapın, verdiğiniz, konuştuğunuz sözleriniz de tutarlılık olsun.

Ne dersiniz?

Mutlu ve(sağ)-lıcakla kalın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erol ŞEKER Arşivi