BAŞKAN MURAT AKKUŞ: ARTIK ESKİ TÜRKİYE YOK!

BAŞKAN MURAT AKKUŞ: ARTIK ESKİ TÜRKİYE YOK!
Diyanet-Sen Samsun 1 Nolu Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akkuş,“ Alışkanlıklarından vazgeçemeyen darbe heveslisi kokuşmuş zihniyet hortlamaya çalışıyor. Uğultu çıkarıyor. Eski Türkiye çıkışları artık prim yapmıyor. Bu ülkenin gerçek sahipleri bu ahl

Cuntacı zihniyet, dünde kalmış olup sığ darbeci emellerini sıcak tuttuklarını bugünde  gösterttiklerini vurgulayan Diyanet-Sen Samsun 1Nolu Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Murat,“ Fakat  şehadet şerbeti için 15 Temmuz’da bir kıvılcımda meydanlara fırlayıp, havuzlarda abdestini alıp koşan yürekli vatan evlatlarının haykırışını, tepkisini çok çabuk unutmuşlar. Artık  bu millete rağmen sahada top sektirmek yok. Artık bu millete rağmen sahada top çevirmek yok. Bu milletin bir daha bu densiz davranışlara tahammülü olmaz. Bir dahasında  bu millet sahaya çıkar, bu darbeci zihniyete bu çıkışları yapamayacağı en ağır faturayı keser ”dedi. 

‘BU CESARETİ HALA NASIL NEREDEN BULUYORSUNUZ?’
Bu millet evladına askerine Mehmetçik demiştir. Kızıl elmayı ülkü edinmiştir. Yüreğini vatan için her dem ortaya koyduğunu hatırlatan Diyanet-Sen Samsun 1 Nolu Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Murat,“ Bu milletin askeri cenk için ölürsem Şehit, dönersem Gaziyim demiştir. Tanklara, toplara kafa tutan duyarlı Türk  milletimize ayar vermeye çalışmayın! Haddinizi bilin, "Oturun oturduğunuz  yerde. Bu devletten emeklilik maaşı alıp birde bu millete ayar çekmeyin. Bu cesareti hala nasıl nereden buluyorsunuz? Tez zamanda bu darbe heveslisi zihniyetten hesap sorulmalı. Millete ayar çekmenin bedeli bunlara ödettirilmeli. Başkalarına, yaptıklarında cesaret edemeyecekleri örnek teşkil edecek cezalar kendilerine verilmeli. Bu cunta kırıntısı heveslilerini nefretle kınıyorum....#Haddinizi bileceksiniz ”diye konuştu.
Köksal ÖNER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber