GÖNÜL ELÇİLERİ YİNE YOLLARDA EĞİTİME TAM DESTEK!

GÖNÜL ELÇİLERİ YİNE YOLLARDA EĞİTİME TAM DESTEK!
Samsun İli Fakirleri Koruma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Vural, “Samsun ili fakirleri koruma derneği olarak bugün Canik ilçemizin Başalan Mahallesindeki Cumhuriyet ilköğretim okuluna ziyarette bulunduk. Ülkemizin sorunu olan Covid-19

Samsun İli Fakirleri Koruma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Vural, “Samsun ili fakirleri koruma derneği olarak bugün Canik ilçemizin Başalan Mahallesindeki Cumhuriyet ilköğretim okuluna ziyarette bulunduk. Ülkemizin sorunu olan Covid-19 ile büyük mücadeleler veriyoruz ”dedi.
img_5236.jpg

Dernek olarak özveri ile çalıştıklarını hatırlatan Samsun İli Fakirleri Koruma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Vural, “Bizlerde gönül elçileri olarak bu mücadelede büyük sıkıntıyı çeken eğitime başlayan bu okulumuzu ziyaret ederek neler yapabileceğimizi okul idaresi ile görüştük. Okul idaresinin bilgisi doğrultusunda öğrencilerimizin bu psikolojiden kurtulabilmesi için bir takım oyun setlerine ihtiyaç olduğunu ve bunların çocuklar açısından faydalı olacağına karar verdik ”dedi.

‘OKULLARIMIZI ÖNEMSİYORUZ’
Yardımseverlerin yardımları ile ayakta durabildiklerini vurgulayan Samsun İli Fakirleri Koruma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Vural, “ Bizlerde hayırseverlerin yardımları ile bu çocuklarımızı mutlu edebilmek için oyun setini tedarik ettik. Ayrıca diğer ihtiyaçları olan kırtasiye yardımında da bulunduk. Başta Canik ilçesi Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Uzunlar olmak üzere ve okul Müdürümüz Sayın Hüseyin Can bağışlar ile ilgili kısa bir konuşma yaptılar. Bu yardımda emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum ”diye konuştular.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Eğitim