Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

AK Partide ki AKP'lilerin yıkımı!..

AK Partide ki AKP'lilerin yıkımı!..

Biz söyleyince, birileri huzursuz oluyor. Olsun hiç umursamıyoruz.

AK Parti Samsun İl Başkanı Göksel ve Yönetiminden belki de, göreve geldikleri günden bu yana atılan en sağlam adımlar...

Yürümeyi yeni öğrenen bebeklere benzetiyorlar. Çünkü geldiklerinden bu yana despotça perde arkasını tutanlardan sıyrılmaya başladılar. Pardon bebeğin kollarını arkadan kimse tutamıyor artık. O nedenle de İlk adımlarını şükür sonun da attılar. Bundan sonrası da gelir...

AK Parti içinde ki AKP'liler, AK Partililerin yürümesini hiç istemiyor.

Geçmişte AKP'lilerin maharetlerini gördük. Kendi isteklerinin dışında tek laf edenler anında al aşağı edildi. Bunu yaparken de kimi maddi, kimi Bakan, kimi Milletvekili, kimi de İş adamı gücünü kullandı. Vs, vs,vs...

Bu güne geldiğimizde her şey güzel olmaya başladı. AKP'liler; artık uzanamadığı il yönetimini yıpratmak için, "TOPLANAMADILAR" yalan provokasyonunu atmaları bunun net göstergesi.

Toplantı parayla mı? Veya toplanmayın diye AKP'liler mi baskı yapıyor?

AKP'liler, yakında Göksel başkan ve ekibi için; birlik, beraberlik yok, kirli işler çeviriyorlar, partiye uygun isimler, milletvekilleri ile uyumlu değil, Büyükşehir belediye başkanı ile uyumlu çalışmıyorlar yalanlarına başlarlar.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı yıllardır sevmeyen kendileri değil mi? AKP'lilerin timsah gözyaşlarını bekleyin.

Aslında AKP'lilerin güçleri belli. Çok güçlüler ve inanın AK Parti sayesinde daha da güçlendiler. Bunlar gücünü geçmişte kimden aldılarsa, isim değişti ama oyun ve tepede ki AKP'liler aynı. Onunla yatıp kalkan, onun tiyatro oyuncusundan daha başarılı zat-ı muhterem-(ler) sayesinde yapıyorlar ve daha da yapacaklar.  İşin aslını her şeyi İl Başkanı Göksel ve yönetim kurulu çok iyi biliyor.  

Her neyse de; İnanıyorum ki Başkan Göksel, yönetim kurulu, eskilerin YÜRÜTME KURULU gibi değil. Mevcut yönetim kurulunu ile AKP'lilerden ayrıştıracaklar AK Parti'yi.

İyi izleyin. AKP'lilerin ziyaretleri(!) hep aynı kişi ve çevrelerle yapılıyor. Kendi adamlarıyla görüşüp "HALKTAN - VATANDAŞTAN YOĞUN İLGİ GÖRDÜ" manşetleri ile destekleniyorlar. Oyun aynı anlayacağınız. O AKP'liler kendi ego ve çıkarları için AK Partiyi hala bitirmeye çalışıyorlar.

Geçen gün yazdığım gibi; "Çiçeği burnunda vekil, Bakan'ı yiyemedi"  ve  bunun ardından da İl Yönetimini ele geçirip istediği gibi artık at oynatamıyorlar. Oyun erken bozuldu, dağılmaya doğru da hızla gidiyor.

İyi izleyin Bakan yerinde (ona şirinlikler diz boyu), İl Başkanı AK Partiliyim sevdası ve duruşu ile yerinde dimdik yerinde. AKP'lilerin dilinde ise VEFASIZLAR ithamları. Perde arkası baskılar, dayatmalar sona eriyor. O Parayı ben verdim benim dediğim olur, düdük bende ben nasıl istersem öyle öttürürüm dönemi bitti...

Eski Türk filminde İlyas Salman'ın çiçeklerle süslü minibüsü vardı. O nedenle adına Çiçek Abbas deniliyordu. Bizim AKP'li Çiçek Abbas'ın minibüsü, kamyonu, otobüsü, neler neleri var bilseniz. Şaşarsınız!. Güçlü mü güçlü ama, film bitti, güneş doğdu ve uyanma vakti artık değil mi?

UYAN ÇİÇEK  ABBAS...

Bu filmden sonra  hani bir söz daha vardır. "Yolcudur Abbas, bağlasan durmaz." Yani vizyona çok yakında 'ABBAS YOLCU' filmi de girerse şaşırmayın.

Artık gözler hangi il yöneticisinin hakkında yarın bir gün karalama haberleri, köşeli yazılar çıkacak iyi izleyin... 

Ve AKP'lilerin kendilerinin yaptığı iddia edilen onlarca İhale yolsuzluğu, usulsüz işler falan filan muhabbeti" il yönetimine atfedilmeye başlanır.

 Ama iyi bilinmelidir ki; "Eskiden yeni olmaz..."

Geçmişte AKP'lilerin referans olduğu her işin hemen hepsinin bir bir kirli yüzleri ortaya çıkıyor. AK Parti içinde ki AKP'lilerin kirli çamaşırları da yarın bir gün ortaya çıkarsa hiç şaşmayın.

Adamların pis, kirli neyi var neyi yok ortada, orta da olmasına da. AKP'lilerin pis ve kirli ilişkilerini görecek bir AK Partili Babayiğit aranıyor.  O da AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, bir vekil, bakan, Genel Merkez mi olur mu? Göreceğiz...

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Erol ŞEKER Arşivi