Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

MUHACİR-TRABZON LOBİSİ "KAYIKÇI KAVGASI"

MUHACİR-TRABZON LOBİSİ "KAYIKÇI KAVGASI"

Samsun gündemine bakınca, enteresan olaylar görüyoruz. Bunca kaos içinde hedefin Siyaset ve Samsunspor olduğuna inanasım gelmiyor, nedense!?

Bir şeyleri gözden kaçırıyoruz. Ama ne!?.

Olayı biraz daha detaylı geniş perspektiften alıp inceleyince g örmemek için kör olmak lazımmış.  Yeni fark ettik.

Olaylar AK Parti İl Başkanlığı kavgası ile başladı.  AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel'in görevden alınıp alınmayacağı gündemde ki ilk sıraya yerleştirilirken, senaryo üstüne senaryo kurgulandı.

Bu suni kaosla siyaset sıkıştırılıyor,  araya da FETÖ muhabbeti polemiği iliştiriliyordu. Ardından Trabzon Lobisi muhabbetimiz kucağa oturtuldu.

Sonra Samsunspor Kulübü başkan ve yönetimi kongre kararı aldı. Borçları bahane ederek gündemi bir anda değiştirdiler. Rüzgar birden bire siyasetten spora döndü.  Samsun'un derdi biranda görünmese de 2S oldu. Gözden kaçan ne siyaset ne Spor!!

Gözden kaçan iddialara göre; KAYIKÇI KAVGASI...

Bu kayıkçı kavgası içinde arasına "Muhacirler ile Trabzon Lobi" eklendi.

Siyasette ki Muhacirler;  iddialara göre en gözdeleri Muharrem Göksel ve biri eski bakan ve bir gözde Milletvekili...

Karşılarında ise Trabzon Lobisi...

 Trabzon Lobisi denilen isimleri saymanın manası yok. Bilmeyen varsa bu şehirde yaşamıyor derim.

Muhacirler ve Trabzon Lobisi, hem siyaset hem Samsunspor üzerinde güç elde etmek için

Kıyasıya, ölümüne kavgaya tutuştu. En azından görüntü bu. Bunca dert sıkıntı içinde bir kayıkçı kavgamız yoktu.

Geçim derdine düşmüş millet kimin umurunda ki!? Siyasetçiler koltuk, makam ve güç,  İş adamları daha çok nasıl kazanırız sevdasındalar.

Samsunspor'u düşünen, kulübün derdi ile dertlenen, kapanmış kapanmamış, borcu kim yapmış, kim malı götürmüş- götürmemiş hiç birisinin çokta umurunda değil aslında. Çünkü kazanan hep kendileri. Neden düşünsünler ki?

Hepsinin hesabı 2019.

Önce Belediye, ardından milletvekili  seçimi ve elbette ki Cumhurbaşkanlığı külliyesine sıçrayabilmek. Samsun' da istediği gibi at koşturmayı kim çok istiyorsa, kayıkçı kavgası ile AK Parti il  ve Samsunspor başkanlığını ele geçirince işleri halletmiş olacak.

Bu nedenle muhacirler sözüm ona Trabzon Lobisi,  Çarşambalı işadamlarına, Trabzon Lobisi de Muhacirlerle beraber Bafra'lı  siyasetçi ve iş adamlarına saldırıyor muhabbetindeler.

Muhacirler özellikle son hamle ile kurulan Samsunlular Platformu ile birlikte, Bafralı iş adamları ve siyasetçilere göz kırparak mevcut Samsun kadrosunu güçlendirmek onlarla yola gitmeyi hedefe gitmeyi hayal ediyor.

İşin cılkını çıkarttıklarının farkında değiller. O nedenle bu kavga "KAYIKÇI KAVGASI."  Ama bu kayıkçı kavgası bıktırıyor beyler bilmiş olun.  Bilmeyenlere hatırlatalım. Kayık batarsa hepiniz batacaksınız.

Ayrıca bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda ki oyun kurucu:  Sanma ki bu devlet sana dokunmayacak... Devletin bilmediği yok.

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi
SON YAZILAR