'Yaptığımız eserler 5 yıldır uğramadığınız sokaklarda'

'Yaptığımız eserler 5 yıldır uğramadığınız sokaklarda'
Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, seçim çalışmaları çerçevesinde sanayi sitesi esnafları ile Hüsnübey Caddesinde bulunan esnafları ziyaret etti.

31 Mart 2024 Yerel seçim çalışmaları çerçevesinde ziyaretlerine devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, sabah saatlerinde sanayi sitesini ziyaret ederek sanayi esnafları ile bir araya geldi. Sanayi esnaflarından gelen sorular üzerine sanayi sitesi içindeki yol çalışmalarının kısa sürede bitirileceğini söyleyen Gür, çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Sanayi Sitesi esnaflarının tam desteğini alan Gür, istihdam, kalkınma, sanayi ve diğer projelerini de anlattı.gur-sanayi-3.jpgKİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN
Ender Gür, "Çarşamba Sanayi Sitesi göz bebeğimiz. 2 gündür burada esnafımızı ziyaret ediyoruz. Talepleri dinliyoruz. Sanayi Sitesi içinde de devam eden çalışmalar var. Bunların en kısa sürede biteceğinin sözünü verdik. İnşallah seçimden sonra hızlıca beklentileri karşılamaya başlayacağız. Çarşamba'nın iki evladı Halit Doğan ve Ender Gür memleketleri için en iyisini yapacaktır. Kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

ALGILARA GELMEYECEĞİZ
AK Parti'nin 20 yıllık iktidarında ülkeye çağ atlattığını söyleyen Gür, şöyle devam etti: "Son 5 yıldır Çarşamba'ya ne yapıldı? diye soranlar var. El insaf. Çarşamba'ya ne yapıldı diye soranlar gidip Çarşamba OSB'ye bir baksınlar, fabrikaları görsünler. Bu soruyu soranlar 5 yıldır sokaklarında gezmedikleri Çarşamba'yı bir dolaşsınlar da yapılanları görsünler. Algı oyunlarına gelmeyeceğiz. Çarşambalı neler yapıldığının farkında, bizim yanımızda. Biz çalışmaya devam edeceğiz" dedi.gur-sanayi-1.jpg
Sanayi esnafları ziyareti sonrasında çalışmalarına ara vermeyen Gür, Hüsnübey caddesinde bir dizi ziyaretlerde bulunarak esnafların talep ve sorunları dinleyerek projelerini anlattı. Esnafın her derdine koşacaklarının altını çizen Ender Gür, Cumhur İttifakı'nın gücüyle çözülemeyecek sorunun olmadığını söyledi.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir