Yürükçü saha çalışmalarına devam ediyor

Yürükçü saha çalışmalarına devam ediyor
CHP Çarşamba Belediye Başkan Adayı İlhan Yürükçü, seçim çalışmaları kapsamsında ziyaret ve gezilerine devam ediyor. Değirmenbaşı caddesinde esnafları ziyarete eden Yürükçü projeleri anlattı

CHP Çarşamba Belediye Başkan Adayı İlhan Yürükçü seçim çalışmalarına devam ediyor. Değirmenbaşı Caddesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Yürükçü, esnafın talep ve sorunlarını dinleyerek, göreve geldikleri taktirde yapacakları projeleri anlattı.

Yapılan ziyaretlerde esnaf ve vatandaşların ilgi ve destekleriyle karşılanan Başkan Adayı İlhan Yürükçü; “Gittiğimiz her yerde bize gülen gözleriyle ve içten samimiyetiyle karşılayan esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu güzel İlçeye yapacak çok hizmetimiz var. İşimiz çok zor ama imkansız değil. Saha çalışmalarına başladığımız ilk günden itibaren hevesimiz, şevkimiz, isteğimiz ve kazanma arzumuz her geçen gün artıyor. İnanıyorum, başaracağız” dedi. Esnafın talep ve sorunlarını da dinleyen Yürükçü; Çarşambalıların görev verdiği taktirde sorunları en hızlı şekilde çözeceklerini ifade etti.

Esnaf ziyaretleri sonrası son durağı Değirmenbaşı caddesinde bulunan AK Parti Çarşamba Seçim Koordinasyon Merkezini (SKM) olan Yürükçü, Cumhur İttifakı Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür’ü ziyaret etti. Karşılıklı sohbet ile geçen ziyaret sonrası iki aday da birbirlerine başarılar diledi.

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir