Tülay Kavraz'dan anlamlı ziyaret

Tülay Kavrazdan anlamlı ziyaret
AK Parti Canik Belediye Başkan Aday Adayı Tülay Kavraz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şubesi'ni ziyaret etti

Ziyarette Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Ahmet Diril, Tülay Kavraz'a seçim sürecinde başarılar diledi. Dernek faaliyetleri hakkında da bilgi veren Diril, "Seçim sürecinde yaptığınız bu ziyaret bizlere verdiğiniz önemi açık bir şekilde ortaya koymuştur. Bu topraklar için gazi olanların tek korkusu unutulmaktır. Bizi unutmadığınız için derneğimiz adına teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

AK Parti Canik Belediye Başkan Aday Adayı Tülay Kavraz ise gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kavraz projeleri hakkında bilgi vererek, "Canik'in ihtiyacı olan  bir çok proje hazırladık. Çevre projelerine ağırlık vereceğiz. Bulunduğumuz yerin görüntüsü bizler için çok önemli. Bu anlamda hazırladığımız projeler ile Canik'i modern bir şehre çevireceğiz" dedi.

Sivil toplum kuruluşları ile de ortak çalışmalar yapacaklarını belirten Kavraz, "Yıllarca sivil toplum kuruluşları içinde yer almış birisi olarak yönetimde sivil toplum kuruluşlarının görüşlerine de yer vereceğiz. Sürekli istişare içinde olacağız. Yönetimi birlikte gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

tulay-kavraz-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir