Çarşamba sporun havası yok

Çarşamba sporun havası yok
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. grupta mücadele eden Çarşambaspor, kendi saha ve seyircisi önünde Erzincansporla 1-1 berabere kalarak ligde kalma umutlarını ileriki haftalara bıraktı.

Çarşambaspor şehir stadyumunda oynanan müsabakada oyuna iyi başlayan taraf konuk ekip Erzincan spor oldu. Dakikalar 5 i gösterdiğinde defansın hatasından yararlanan Erzincan sporlu Emre kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleye gönderdiği top direğe çarparak dışarıya çıktı. Bu pozisyonun ardından oyunda dengeyi kuran Çarşambaspor korner atışından gelen topa iyi yükselen Erhan Kaçak topu ağlarla buluşturdu. Karşılaşmanın 10. dakikasında 1-0 öne geçen Çarşamba spor bu moralle rakibinin üzerine üzerine gitmeye başladı. Güçsüz rakibi karşısında ikinci golü arayan Çarşambaspor gol bölgelerinde etkili olamayınca ilk yarının sonunda soyunma odasına 1-0 üstünlükle girdi.

Maçın ikinci yarısına gelindiğinde oyuna daha istekli başlayan Çarşambaspor takım oyuncuları olmasına rağmen rakip Erzincanspor oyunda dengeyi kurmayı başardı. Orta saha hakimiyetini eline geçiren Erzincanspor gol bölgelerinde etkili olmaya başladı. Çarşambaspor kalesinde gol arayan rakip Erzincanspor dakikalar 68 gösterdiğinde oyuncuları Alper'le durumu eşitledi. Çarşambaspor:1- 1 Erzincan spor

Bu golle oyundaki hakimiyetini eline geçiren ve bırakmayan Erzincanspor karşısında zorlanan Yeşil Beyazlı ekip kendi saha ve seyircisi önünde bir türlü ikinci golü bulamayınca sahadan bir puanla ayrılmış oldu. Sahadan bir puanla ayrılan Çarşamba spora tribünde bulunan az sayıda taraftar futbolculara tepki göstererek tribünleri terk ettiler.

Karşılaşma sonunda açıklama yapan Çarşamba spor Teknik Sorumlusu Tarkan Demirhan ise; Kötü bir oyun sonucunda sahadan bir puanla ayrıldık. Bu sonucu beklemiyorduk. Yapacak bir şey yok.Artık önümüzdeki haftalara bakıp yolumuza devam edeceğiz.Ligin sonu yaklaşıyor. Fatsa maçı bizim için önemli bir maç olacak artık çalışmalarımızı bu maça yoğunlaştıracağız dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor