Siyaseti insan için yapıyoruz

Siyaseti insan için yapıyoruz
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, teşkilat mensuplarının 'millete sevdalanmış hizmet erleri' olduğunu belirterek, "Siyasetimizi insan için yapıyoruz" dedi

 

Partisinin Yakakent İlçe teşkilatıyla bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, teşkilat mensuplarını 'millete sevdalanmış hizmet erleri' olarak nitelendirerek, siyaseti insan için yaptıklarını söyledi.

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Yakakent İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Mehmet Gençoğlu ve partililerle bir araya geldi. AK Parti'nin Türkiye'nin siyasi ve ekonomi alanlarında büyük sıkıntılar yaşadığı bir dönemde Başbakan Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 11 yıl önce Türk siyaset sahnesinde yerini almış bir parti olduğunu belirten Demir, "Partimiz ülkesine ve milletine hizmet aşkıyla yola çıkan ak kadroların, ülkemize büyük bir gelişim ve değişim süreci yaşatmış, eğitimden sağlığa, demokrasiden insan haklarına kadar her alanda devrim niteliğinde birçok ilke imza atmayı başarmış bir partidir" dedi.

AK Parti'nin halk ve hizmet için siyaset yapan bir parti olduğunu dile getiren Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Bizim amacımız icraat. Siyasetimizin odak noktasında insan var, biz insan için bu siyaseti yapıyoruz. Herhangi bir ideoloji, herhangi bir anlayış, herhangi bir zihniyeti esas alarak siyaset yapmıyoruz. AK Parti olarak bugüne kadar yapılan hizmetleri de yeterli görmüyoruz. Ülkemizin bölgesinde ve dünyada daha da güçlü, itibarlı olması, dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında yer alması, kronik sorunlarımızı çözerek geleceğe daha emin adımlarla ilerlenmesi, demokrasimizin güçlenmesi için, milletimizin refah ve mutluluğu için gece gündüz demeden tüm gücümüzle çalışmalarımıza devem ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz" diye konuştu.

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Yakakent programı kapsamında İlçe Kaymakamı Ali Arıkan'ı da ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Demir, programını esnaf ziyareti yaparak tamamladı.

Haber-Foto: Ayhan Gonca

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir