SAMSUNSPOR’UN BOLU KAMPI BAŞLADI

SAMSUNSPOR’UN BOLU KAMPI BAŞLADI
Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Samsun'da tamamlayan ve ikinci etap kamp çalışmaları için bu sabah Bolu'ya hareket eden PTT 1. Ligi ekiplerinden Samsunspor, akşam saatlerinde ilk idmanını gerçekleştirdi.


Bolu Gerede ilçesindeki Koru Otel’de saat 13.00’de toplanan Samsunspor, kısa bir dinlenmenin ardından akşam saatlerinde ilk idmanını Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ve ekibi nezaretinde gerçekleştirdi.
Teknik Direktör Hüseyin Kalpar oyuncular ile kısa bir toplantı yaptıktan sonra idman düz koşu ile başladı. Ardından topla kondisyon çalışmasına geçildi. İdman güce dayalı çalışmanın ardından tamamlandı. Kampa tüm futbolcular eksiksiz olarak katıldı.
Sadece çalışmayı düşündüklerini belirten Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, “Bizim işimiz çalışmak. Oyuncularım 2 günlük izni gayet iyi geçirmişler. Şimdilik bir sorun yok. İdmanlarımız belirlediğimiz program doğrultusunda sürecek. Giderekte tempomuz artacaktır" dedi.
Samsunspor kafilesi ile birlikte kampa giderek oyuncuları yalnız bırakmayan Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, “Teknik ekibimiz ve futbolcularımız çalışmalarına başladı. Samsun'da ise transfer komitemiz transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kampın faydalı geçmesi için her ortamı hazırlıyoruz. Yeni oyuncularımızın da takıma katılmasıyla daha iyi düzeye geleceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir