İŞ İNSANI AKBULUT’TAN YEMEK

İŞ İNSANI AKBULUT’TAN YEMEK
Çankırı da oynanan Türkiye Şampiyonasında üç maçını kazanarak bir üst tura yükselen Çarşambaspor U18 Takımı, Çetin Akbulut tarafından organize edilen yemekte bir araya geldi.

Çarşambalı İş insanı Çetin Akbulut, Çankırı da oynanan Türkiye Şampiyonasında bir üst tura yükselen Çarşambaspor U18 takımına teşekkür yemeği organize etti. Yemeğe U18 Takımı oyuncuları ve hocaları katıldı

Organize edilen yemekte konuşan İş İnsanı Çetin Akbulut; “Samsun’umuzu ve Çarşambamızı en iyi şekilde temsil ederek, elde ettikleri başarı ile bizleri gururlandıran geleceğimiz olan evlatlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah Kayseri de oynanacak olan maçı da kazanacağız. Ben kendilerine inanıyor ve güveniyorum” dedi

Altyapı Koordinatörlüğü görevinden istifa eden Metin Mete oyunculara yaptığı veda konuşmasında, takıma güvendiğini ve Kayseri de şampiyon olacaklarına inandığını ifade etti. Mete, Futbol kulüplerinde bu tür olayların olduğunu, bu süreçlerin gelip geçici olduğunu ve her zaman oyuncuların yanında olacağını da sözlerine ekledi.

İstifa düşüncemiz Çankırı’da oynanan maçlar öncesinde gelişen bir olaydı. Lakin takımın motivasyon ve konsantrasyonunu bozmamak için ertelemiştik’ diyerek sözlerine devam eden Çarşambaspor Altyapı Koordinatörü Metin Mete; “Rabbim bize orada şampiyon olarak dönmeyi nasip etti. Bu süreçler gelip geçici. Bugün ben olurum, yarın başka biri olur. Her zaman yanınızdayım. Siz bu işleri sakın sahaya yansıtmayın. Ben sizleri takip ediyor olacağım. Hepiniz çok emekler verdiniz. Şuana kadar kulüpten tek kuruş para kazanmadınız. Gönülden ve yürekten oynuyorsunuz. Bunun karşılığını alacağınıza da çok eminim. Kayseri’de elinizden geleni yapacağınıza ve final oynayacağımıza inanıyorum. Kupayı alıp, yüzünüzün akı ile Çarşamba’ya gelin. Ben her zaman sizin yanınızda olacağım” ifadelerini kullandı.

11.jpg

00.jpg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir