SAMSUN'DA SİLAHLI SALDIRI: 1 YARALI

SAMSUNDA SİLAHLI SALDIRI: 1 YARALI
Samsun'da silahlı saldırıya uğrayan bir kişi ağır yaralanırken, polis mezarlıkta elinde silah ve el feneriyle silahlı saldırganı aradı

Olay, İlkadım ilçesi Reşadiye Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Engin K.(26), bir gün önce kavga ettiği ileri sürülen Köksal Ç.'nin (26) önce köpeğine tabancayla ateş açıp yaraladı ve ardından da Köksal Ç.'ye tabancayla ateş açtı.

yarali-(1).jpg

Silahlı saldırıda Köksal Ç. ile köpeği yaralandı. Silahlı saldırgan Engin K., 55 SP 806 plakalı kapalı kasa kamyonet ile olay yerinden kaçtı. Sırtından ve bacağından yaralanan Köksal Ç., ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Samsun polisi olay yerinden aracıyla kaçan saldırganın peşine düştü. Polis kısa sürede saldırganın aracıyla kaçarken yerini tespit etti ve kovalamaca başladı. Engin K., aracını Unkapanı Mahallesi Dadaloğlu Sokak ile Karacaoğlu Sokağı'nın kesiştiği yerde terk ederek yaya olarak kaçtı. Resmi ve sivil ekipler, aracın terk edildiği sokağın yanında bulunan Seyyid Kutbiddin Mezarlığı içinde silahlı saldırganı aradı. Yapılan arama çalışmaları sonuçsuz kaldı. Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespiti Şube Müdürlüğü ekipleri, silahlı saldırganın terk ettiği araçta arama yaptı ve olayla ilgili delil aradı. Yapılan aramada aracın şoför mahallindeki paspas üzerinde saldırıda kullanılan silaha ait 1 adet boş kovan ele geçti. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Asayiş