Quaresma yasağı resmen uyguladı

Quaresma yasağı resmen uyguladı
Beşiktaş'ın gündemindeki yerini koruyan Ricardo Quaresma, kendisine verilen yeni yasağı dün resmen uyguladı!

 

Galatasaray derbisinde uyarılara rağmen İnönü Stadı'na giden Ricardo Quaresma, yönetimin ve teknik heyetin tepkisi üzerine Sivasspor karşılaşmasına gelmedi. Portekizli kader gününü beklemeye başladı.

Daha önce Galatasaray derbisinde yönetimin uyarılarına rağmen İnönü Stadı'na giden ve taraftardan büyük destek alan Portekizli futbolcunun bu hareketi, hem yönetiminden hem de teknik ekipten tepki almıştı. Yıldız futbolcu, hemen bu uyarıyı dikkate aldı ve dün oynanan mücadeleye gelmedi.

BÜYÜK GÜN BUGÜN

Bunun üzerine de bilindiği gibi tarafların bugün tekrar bir araya gelecekleri öğrenilmişti. Bu kilit buluşmada Portekizli futbolcu hakkında net bir kararın alınması bekleniyor.

YÖNETİMİ İKİYE BÖLDÜ

Başkan Fikret Orman, Portekizli oyuncuyu istemiyor ancak yöneticilerin çoğu "Kalsın" diyor. Yarın yapılacak yönetim toplantısında da yönetimden "kalsın" çıkarsa başkan Orman'ın kararı kabul edeceği belirtiliyor. Quaresma maç başına 25 bin euro alacak.

SON GÖRÜŞMEDE NELER YAŞANDI?

Beşiktaş Kulübü, bugün kulüp binasında yöneticilerle görüşen Ricardo Quaresma ile ilgili açıklama yapmıştı. Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklama şöyle;"Portekizli futbolcumuz Ricardo Quaresma ile bugün Akaretler'deki kulüp binamızda yapılan yüz yüze görüşmede, kendisine kulübümüzün gerekçeleri ve şartları tekrar hatırlatılmıştır.Taraflar önümüzdeki hafta içinde tekrar bir araya gelmek üzere sözleşerek toplantıyı sonuçlandırmışlardır."

Q7 FEDA DEDİ!

Yaklaşık 2 aydır maaşında indirime gitmeyi kabul etmeyen Quaresma Yönetimin teklifine evet dedi, yıllık ücretinde indireme gitmeyi kabul etti. Ve gözler yarın yapılacak toplantıya çevrildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir