OY PUSULASINDA İNANILMAZ HATA! SEÇİMİN İPTALİ İSTENDİ

OY PUSULASINDA İNANILMAZ HATA! SEÇİMİN İPTALİ İSTENDİ
Samsun'un Bafra ilçesinde yapılan 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili flaş gelişme. Oy pusulalarında yapılan akılmaz almaz hata sonrası seçimlerin iptal edilmesi için seçim kuruluna başvuru yapıldı

Samsun’un Bafra ilçesinde 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde oy pusulasında yapılan inanılmaz hata sonrası seçimin iptali istendi. Öğrenilen bilgilere göre Bafra’da yapılan yerel seçimlerde, oy pusulasında yapılan hata sonrası seçim kuruluna başvurularak seçimin yenilenmesi talep edildi. Yaşanan olayda, DSP Bafra Adayı Murat Arabacı’nın ismi oy pusulasında Memleket Partisi logosunun altına yazıldı. Seçimler de DSP Adayı Arabacı’ya gelen oylar ise Bafra İlçesinde adayı bulunmayan Memleket Partisine yazıldı.

Memleket Partisi'nin Bafra ilçesinde adayının olmadığı öğrenilirken, Bafra ilçesinde yapılan seçimlerde kullanılan oy pusulalarında DSP logosunun da olmadığı belirlendi. Yaşanan bu olay üzerine İYİ Parti, CHP, Memleket Partisi, Yeniden Refah ve DSP tarafından, Bafra İlçesinde yapılan yerel seçimin yenilenmesi talebi ile Seçim Kuruluna itiraz başvurusu yapıldı.

aw175381-01.jpg

aw175381-02.jpg

aw175381-03.jpg

aw175381-04.jpg

HABER MERKEZİ - İHA

Kaynak:HABER EXPRES ( HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir