NARŞAP ‘ALDIĞIMIZ BİR PUAN BİZİM İÇİN DEĞERLİ’

NARŞAP ‘ALDIĞIMIZ BİR PUAN BİZİM İÇİN DEĞERLİ’
Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grup’ ta mücadele eden Ladik Belediyespor ‘da Teknik Sorumlu Eyüp Narşap,”Güclü rakibizin karşısında aldığımız bir puan bizim için değerlidir  ”dedi

‘İYİ MÜCADELE EDİYORUZ’

İyi bir sergilediklerini dile getiren Ladik Belediyespor ‘un Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap,” Ligin sonları yaklaştıkça setresin yorgunluğun arttığı bu dönemlerde sporcularımızın özveriyle gösterdikleri mücadeleden birini daha izledik. Onları kutluyorum 10 maçta 8 galibiyet 2 beraberlik alabilmek büyük bir gayret gerektirir. Amasyaspor maçında bu örneklerden biri oldu. Galip gelerek taraftarımızı mutlu etmek isterdik. Ama stratejik olarak aldığımız bir puanında işimize yaradığı bir maç oldu“diye konuştu.

img_9448.jpg

'HEDEFİMİZE DOĞRU GİDİYORUZ'

Güzel bir maç olacağını vurgulayan Turuncu- Beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu  Narşap,”  Bu hafta kendi evimizde Turhalsporla bir maça çıkacağız kalan son üç maçımızdan birinden üç  puan almak bizi hedefimize getirecektir. Bununda kendi taraftarımız önünde alıp kümede kalmayı garantilemek istiyoruz. Bunun içinde gerekli bütün çalışmalarımızı yapacağız. Oyuncu arkadaşlarımız bu konuda gerekli çabayı göstermeye devam edeceklerdir. Onlara olan güvenim tamdır ”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor