KÖKLÜKAYA, ‘OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM’

KÖKLÜKAYA, ‘OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM’
Spor Toto Bölgesel Amatör lığ 4’üncü Grup’ta mücadele eden diğer temsilcimiz Atakum Belediyespor’da Teknik Sorumlu Zekeriya Köklükaya,”Sinopspor karşısında  gücümüzü sahaya yansıtarak, maçımızı kazandık” dedi

MAÇ KAZANMAYA DEVAM EDİYORUZ

Sinopspor maçının ardından açıklama yapan Atakum Belediyespor ’un  Teknik Sorumlusu Teknik Sorumlusu Zekeriya ,"En son söyleyeceğimi en baştan söyleyeyim. Sahada terinin Son damlasına kadar mücadele eden oyuncularımı tebrik ediyorum. Gerçekten oyuncularım sahada kazanmak için inanılmaz karakter ortaya koydular. Kalan maçlarda bu beni çok umutlandırıyor. Biz takım olarak her oynayacağımız maçı final maçımız olarak görüyoruz. Hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. Bu galibiyeti hanemize yazdırdık” diye konuştu.

ORDUSPOR MAÇINA BAKIYORUZ

Bu galibiyeti hafta içi ameliyat olan futbolcu kardeşimiz Berkin Şevki Yavuz'a ve en çok ihtiyacımız olduğunda itici güç olarak görev yapan taraftarına armağan eden Turuncu- Mavi -Beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Köklükaya,” Sinopspor maçı bizim için artık geride kaldı. Hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Orduspor maçına odaklandık. Bu haftaki rakibimizin gücünü biliyoruz ve iyi hazırlanacağız. Takım olarak iyi bir kadroya sahibiz. Oyuncularımda bunun bilincinde bu maçı da kazanacağımıza inanıyoruz” dedi.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel